🔥İndirim İPHONE 11 16.999TL

kasımda 14 küsüre satılan telefon indirimli diye 17 ye satılıyor :D asla almayın android den nefret eden biri olarak bu telefona asla bu para verilmez siz bu telefona bu parayı vermeye devam ettikçe daha da fiyatı artar

kasımda 14 küsüre satılan telefon indirimli diye 17 ye satılıyor :D asla almayın android den nefret eden biri olarak bu telefona asla bu para verilmez siz bu telefona bu parayı vermeye devam ettikçe daha da fiyatı artar
Şiir gibi konuştun be ustam.

4 yıl samsung 1 yıl xioami kullandım 5 6 aydırda oppo kullanıyorum, hiç dediğiniz gibi bir durum yok hocam :kekw:
Post automatically merged:

allah başımızdan eksik etmesin valla napardık, ülke ne kadar da gelişmiş :kekw:
peki 1 yıl sonunda çinçançonu değiştirme kararını neden verdiniz hocam :D ben 5 sene iphone 7, 2 senedirde 11 kullanıyorum. 6 ayda bir telefon değiştirecek kadar zengin değilim maalesef.

peki 1 yıl sonunda çinçançonu değiştirme kararını neden verdiniz hocam :D ben 5 sene iphone 7, 2 senedirde 11 kullanıyorum. 6 ayda bir telefon değiştirecek kadar zengin değilim maalesef.
değişmedim annemle telefonları takasladık :kekw: apple a laf attığım yok zaten 2 yıl iphone 4 yıl ipad kullandım zamanında iphone 4s olması lazım

sadece iphone 11 o paraya değmez ikinci el 12 almak daha mantıklı

değişmedim annemle telefonları takasladık :kekw: apple a laf attığım yok zaten 2 yıl iphone 4 yıl ipad kullandım zamanında iphone 4s olması lazım

sadece iphone 11 o paraya değmez ikinci el 12 almak daha mantıklı
dolandırıcılığa aileden başlanırmış hocam tebrikler :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,756
Üyeler
190,969
Son üye
Eray57