İphone 11 64 gb 14079₺

aynen kanka marka bagimlisigiyiz 5 piksel fotograf cekip boyle yorumlar yapmaya devam siz. 7 yillik iphone 6si bile hala kullaniyolar. ama 6-7 yillik android telefona bak beni göm diye ağlar😂 param yok demiyonuz da iphonecular marka bagimlisi
6S kullanan arkadaşım var telefon beni göm demiyor, "beni cehennemin en dibine göm" diyor ASDFGAIPHOSADIHDSIHOPDSA

ya su durumu olmayipta android ovenler beni cileden cikartiyor tamam kardesim sen 100 saat sarj etmeden kullan ya lanet olsun😃

ya su durumu olmayipta android ovenler beni cileden cikartiyor tamam kardesim sen 100 saat sarj etmeden kullan ya lanet olsun😃
Hiçbir şey demeden sadece "fakirlerrrrr" diyen İPhone fanboylarıda beni delirtiyor 😃

50 yasinda dayi miyiz kardesim biz android kullanalaim dede telefonu oldu artik androidler

Abi çoğu insan boşuna apple fanboyluğu yapıyor üst segment telefonlarla orta segment android telefonlari karşılaştırıyorlar

aynen kanka marka bagimlisigiyiz 5 piksel fotograf cekip boyle yorumlar yapmaya devam siz. 7 yillik iphone 6si bile hala kullaniyolar. ama 6-7 yillik android telefona bak beni göm diye ağlar😂 param yok demiyonuz da iphonecular marka bagimlisi
Param yok mu puhahahha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Param yok mu puhahahha
bu iphonecular niye böyle ya bir eleştiri kaldırın bari şu telefona sıfırda bu paraları verende akıl aramam :d

telefon gayet stabil de calisiyo ben gayet memnunum degis tokus yaparaj 14 pro maxe gecicem android falan bu saatten sonra zor aga 2 piksel fotograflar cekemem 💅

android kullanmaya 50 yaşında dediği yerde infilak ettim puhahahha hepsi mi aynı olur androidi eskisi gibi sanıyorlar herhalde :D

Geri