İphone 11 64 gb 14079₺

bende iphone kullanıyorum ama 11e o kadar para verilmez arkadaş fanboyluğa kaçmış bir tık
bi tık az oldu gibi de neyse. benim de iphone 11e geçme durumum var ablam telefon değişirse ama sıfır olarak asla bu paralar verilmez. tabi bazı arkadaşlar para verilmez deme lafına fakirlik diyor yazık üzüldüm tamam kanka en zengin siz olacaksınız kasmayın ya :p

bi tık az oldu gibi de neyse. benim de iphone 11e geçme durumum var ablam telefon değişirse ama sıfır olarak asla bu paralar verilmez. tabi bazı arkadaşlar para verilmez deme lafına fakirlik diyor yazık üzüldüm tamam kanka en zengin siz olacaksınız kasmayın ya :p
Aslında alınmasın diye bir tık dedim. Derler ya fakiri zengin, zengini fakir gösteren telefona iphone 11'dir diye aynı mantık çoğu.

Alınmaz.

şahsen kendim apple cihaza geçmek istiyorum bütçem birtek iphone 11 e yetiyo bi üstü 12 ile arasında 10.000 tl fark var iphone 11 bu fiyata göre pahalı ama telefonu boşa kötülemeyin android kullanmak istemiyorum bu kadar basit

5-6 sene önce kullandığım S4 telefonum evde bir yerde olması lazım, hala işim düşse çıkarıp kullanabilirim. O kalitede bir telefon. Hala iPhone 6s kullanıyor diyorlar.

Arkadaşım 18 k ya almış tam sakat

ithalatçı garantili diye yazmış distribütör garantili yada apple garantili yazmamış araştırmak lazım

aynen kanka marka bagimlisigiyiz 5 piksel fotograf cekip boyle yorumlar yapmaya devam siz. 7 yillik iphone 6si bile hala kullaniyolar. ama 6-7 yillik android telefona bak beni göm diye ağlar😂 param yok demiyonuz da iphonecular marka bagimlisi
kanka bende İp14 pro max + ip 8 plus var

aynen kanka marka bagimlisigiyiz 5 piksel fotograf cekip boyle yorumlar yapmaya devam siz. 7 yillik iphone 6si bile hala kullaniyolar. ama 6-7 yillik android telefona bak beni göm diye ağlar😂 param yok demiyonuz da iphonecular marka bagimlisi

Almayın sakın bir kere aldım çiçeksepetinden 11 baya bi parçası değişmişti kesinlikle verilmez ne geleceğini bilmiyorsunuz. Gidin telefoncudan alın en azından ne aldığınızı görür ve bilirsiniz

Teşhir olan ürünlerini teşhir vs diye belirtmiş bu sıfır galiba ama güven vermedi ya almayı düşündümde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri