Cihangir
80+ Gold
öncelik kameraysa iPhone al nasıl mi 11 daha iyi11 ultranın fotoğraf kalitesi daha iyi ama benim önceliğimde kamera ve hiç ios kullanmadım
öncelik kameraysa iPhone al nasıl mi 11 daha iyi11 ultranın fotoğraf kalitesi daha iyi ama benim önceliğimde kamera ve hiç ios kullanmadım
baya fotoğraf olarak daha iyi 11 ultra video tarafında 13 pro daha iyi sadeceöncelik kameraysa iPhone al nasıl mi 11 daha iyi
ben reklam fotoğrafçılığı dersi için makro çekimi var diye ve daha iyi olduğu için 14 pro aldım bya iyi mi 11 kullanan görmedim hiçbaya fotoğraf olarak daha iyi 11 ultra video tarafında 13 pro daha iyi sadece
hayatımda hiç iphone kullanmamanın verdiği huzursuzluk var içimdeben reklam fotoğrafçılığı dersi için makro çekimi var diye ve daha iyi olduğu için 14 pro aldım bya iyi mi 11 kullanan görmedim hiç
Mediamarkta gittim 16.5 yazıyordu dedim ki güncel mi evet dedi fakat alırken şarj ve ekran koruyucu almak zorunlu o da 19.5 dedi verdikleri şarj da orijinal değildi yani bi kırılmaz cam için 3k istemek saçma geldigeçen gittiğim mediamarkt mağazasında da 16.5k idi piyasası 18.19 olan 128 gb olan modeli
Kullanın derim fanı değilim ama deneyimleyin derim size uzun yıllar götürecek cihazlar.hayatımda hiç iphone kullanmamanın verdiği huzursuzluk var içimde
İphone 11 ekranı ve pili çok düşük iphone x bile oled ekran android rakipleri veya iphone 12 mini almak daha mantıklı bencehttps://ty.gl/iizfub6lz3 iyi günler bunu istedim de yenilenmiş değil normalde araştırıyorum hep 19 falan şuan alınır mı siparişi verdim de rahat hissetmedim .
Hocam 12 mini bile 20 den başlıyor normal 23 25 dir diye sallıyorum şuan o parayı denkleştirene kadar iş işten geçerİphone 11 ekranı ve pili çok düşük iphone x bile oled ekran android rakipleri veya iphone 12 mini almak daha mantıklı bence
tmm sen tuşlu telefon kullanArkadaşlar bunu eklemek isterim TÜRKİYE'de yaşıyorsunuz ucuz pahalı alınmaz kalmadı düne göre ucuz şuan her şey öyle bakın derim ben memnun değilim bi telefona 15 bin ödemeye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 12 mini bile 20 den başlıyor normal 23 25 dir diye sallıyorum şuan o parayı denkleştirene kadar iş işten geçer
Öyle bir şey içi huzursuz olaman çok saçma ios farklı bir şey değilki android neyse arayüz olarak çok çok farklı değiller kihayatımda hiç iphone kullanmamanın verdiği huzursuzluk var içimde
ben apk insta spotify vb kullanıyorum ondan aklıma takıldıÖyle bir şey içi huzursuz olaman çok saçma ios farklı bir şey değilki android neyse arayüz olarak çok çok farklı değiller ki
Ötv indirimi mi ? kaynak nedir hocam16.5'a vatandan cumartesi günü aldık nişanlıma sıfırını, iphone olsun tr olsun istiyorsan alabilirsin, ötv indirimi olayı dönüyor ama iphone leri vurur mu bilemem
3 kere değiştirmesi kardeşinizin sorunu ya da aldığı telefonun segmentinden dolayı. İphone 7 zamanında amiral gemisi denilecek telefondu. O zamana kıyasla örnek veriyorum s10 alsaydı şuan dada s10 sağlam çıkardı.Xiaomi ve samsung mu önereceksiniz ben yıllardır iphone 7 kullanıyorum kardeşim 3 android değiştirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam android de kullandım ios da kullandım yani 2 3 yıl sonra takılan bir amoled almaktansa stabil bir lcd işimi görür
Kaynak yok öyle bir muhabbet dönüyor sadece. Google ötv indirim telefon yaz çıkıyor zaten bir sürü şey hacımÖtv indirimi mi ? kaynak nedir hocam