İphone 11 6935 lira!

Hayatta bir telefona o kadar para vermem ama senin tercihin.

Bence alinir.

iPhone 11 in ekranı çok kötü OLED değil. En az 11 Pro bak yoksa iPhone alma bence

Tr serverinde xiaomi çok tercih ediliyor avrupada iphone senin tercihin

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Migrosta 6799 du sanırım stok kaldıysa bi bak

dostlar andoid bir telefon alıp 2 yıl sonra telefonumun çöp olmasını istemiyorum xiaomi samsung vs fark etmez mesela diyelim samsung bu yıl aldığım telefonu 5 yıl sonra da destek verirse zaten bende iphone almam zaten iphone 11 alırken bunu göz önünde bulunduruyorum bu arada ekran konusuna gelirsek kendi deneyimlerime göre oled ile ips lcd arasında wayyy diye bir fark yok yardımlarınız için teşekür ederim telefon alırken kullanım süresini baz alıyorum.

dostlar andoid bir telefon alıp 2 yıl sonra telefonumun çöp olmasını istemiyorum xiaomi samsung vs fark etmez mesela diyelim samsung bu yıl aldığım telefonu 5 yıl sonra da destek verirse zaten bende iphone almam zaten iphone 11 alırken bunu göz önünde bulunduruyorum bu arada ekran konusuna gelirsek kendi deneyimlerime göre oled ile ips lcd arasında wayyy diye bir fark yok yardımlarınız için teşekür ederim telefon alırken kullanım süresini baz alıyorum.
2 yıldan beri 6s kullanıyorum tek pişmanlığım depolama 32 aldığıma pişman kaldım bence 11 alınır bu fiyata çünkü 7 plus bile 5500 TL ilk çıktığındaki fiyata geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,937
Üyeler
191,007
Son üye
ibrahimhemza
Geri