Yurt dışı cihaz alX Serisinin kamerası eski geliyor kare kameralar daha güzel oluyor
12 Düşünebilirim
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...8-gb-sifir-muhtesem-fiyatlar-1049200546/detay Güvenilirmidir bu ilanYurt dışı cihaz al
Bu ilan YD cihaz.
kanka ben bu adamı biliyorum gaziantep pasajda insta takip ediyorum güvenilir kocaman dükkanları var
6100tl verip kayıt ettirmek mantıklı mı?Bu ilan YD cihaz.
12 için o topa girilmez.6100tl verip kayıt ettirmek mantıklı mı?
Sen kaydı boşveer 4+4 çift hatlı telefon onlar ben gördüm kalan 4 ayda tuşlu veya eski model telefon kullan bi telefon parası 6000 bin degmez git 6 bjn daha ver 13 14 satiyorlar kaydettirme cihazı6100tl verip kayıt ettirmek mantıklı mı?
Dediğim gibi sadece sosyal medya Genel olarak İnstagram Twitter Snapchat falan.Herkes ekran diyor da, telefondan ne beklentin olduğuna bağlı. iPhone 11 kullanıyorum. Oyunla işim olmaz, sosyal medya kullanıyorum, fotoğraf ve video çekiyorum(video performansını ve kalitesini hiçbir android telefonda bulamazsın), safaride takılıyorum. Bu kullanım senaryosunda benim için vazgeçilmez bir telefon. Daha önceden androidde kullandım, en iyisi 3 sene sonra başlıyor cozutmaya. Telefon delisi biri değilim, iki yıldır kullanıyorum bu telefonu. Kırıp parçalamadıktan sonra rahat bi 3-4 yıl daha kullanırım. İkinci yılında ama hala ilk günkü gibi performanslı.
Sence 16 bin liraya IPS ekran mantıklımı ekranı çöp degil bizzat kullandım denedim medimarkt falan degil bi akrabada vardi 4 5saat kullandim ekranki kotu degil fakat fiyatını haketmiyor bataryada normal günlük kullanimda 100% batarya 1 gun gotürür ama oyunda batarya pek iyi degil.Taş gibi telefon. Şu ekranı kötü, çöp diyenler ne kullanıyor bilmiyorum ama ekran konusunda rahatsız etmez bence. Yıllarca güncelleme de alır, mis gibi kullanırsın.
7 yıllık telefonumda 1080p ekran var Bu fiyata 720p ve IPS ekran olunca tabii ki çöp denir.Taş gibi telefon. Şu ekranı kötü, çöp diyenler ne kullanıyor bilmiyorum ama ekran konusunda rahatsız etmez bence. Yıllarca güncelleme de alır, mis gibi kullanırsın.