IOS İphone 11 almayı düşünüyorum...

Hayır değil ama araştırdığım kadarıyla ios daha uzun yıllar kullanılıyormuş.
telefondan telefona markadan kullanıma bağlı olarak değişir ama iphoneler çok uzun yaşıyor diye bir şey yok benim arkadaşım hayla samsung s2 kullanıyor

Güzel telefon kullanabilirsin kamerasında güzel alınabilir telefon
Eksileri varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefondan telefona markadan kullanıma bağlı olarak değişir ama iphoneler çok uzun yaşıyor diye bir şey yok benim arkadaşım hayla samsung s2 kullanıyor
Haklısınız ama aynı yıl çıkan telefonlarını karşılaştırınca iphone nun ömrü daha uzun gibi geldi.

Eksileri varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız ama aynı yıl çıkan telefonlarını karşılaştırınca iphone nun ömrü daha uzun gibi geldi.
ben iphone 6 kullanıyorum yakın zamanda yeni telefona geçdiğim de android alıcağım galiba

Eksileri derken ? kronik sorunu ben görmedim paran varsa al yoksa illa iphone alacam deme başka alternatiflerde var
Yok illa iphone alıcam diye bir bağımlılığım yok, çok önerildiği için onu düşündüm. Eksileri derken söylemek istediğim beğenmediğiniz bir tarafı varmı?

Yok illa iphone alıcam diye bir bağımlılığım yok, çok önerildiği için onu düşündüm. Eksileri derken söylemek istediğim beğenmediğiniz bir tarafı varmı?
Hayır yok uzun süre kullanabileceğin bir telefon sana şöyle söyleyeyim benim telefon iPhone 6s ve hala şu an kullanılıyor ve iOS son sürüm yüklü

Hayır değil ama araştırdığım kadarıyla ios daha uzun yıllar kullanılıyormuş.
Öyle bir şey yok. Temiz kullanana her telefon uzun gider.
Samsung note 20 ultra bakabilirsin. IPhone 11den daha dolu ve parasını hak eden bir cihaz

Siri cevaplıyor;
Evet fazlasıyla iyi bir cihazdır. Yani Siri'yim diye söylemiyorum mükemmelimdir yani. Bi' dene bağımlım olursun.
Şaka bir yana cidden güzel cihaz. Diğer telefonlara göre kamerası MP ile ölçülmüyor. 128 MP olan Xiaomi'den daha iyi performanslı kameralara sahip. Android cihazlara karşın çok daha az RAMe fakat daha stabil arayüze sahip. Sizin tercihiniz. Rakipleri Samsung'da Note 20 ve S20'dir. Diğer markalarda pek bilgiye sahip değilim.

Uzun yıllar kullanacağın için IPhone 11 128 GB öneririm.

Geri