IPhone 11 den hangi yeni iPhone geçiş yapılmalı

mrhamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
82
Dostlar 11 kullanıyorum telefonumu güncellemek istiyorum 17 çıktı bildiğiniz gibi sizce ne almak en mantıklısı olur ve neden önerdiğiniz de yazın lütfen

Dostlar 11 kullanıyorum telefonumu güncellemek istiyorum 17 çıktı bildiğiniz gibi sizce ne almak en mantıklısı olur ve neden önerdiğiniz de yazın lütfen
Bütçe yetiyorsa Kasım indirimlerinden ucuza baz 17 al geç, yetmiyorsa bütçe yaz ona göre bir şey deriz.

Bütçe yetiyorsa Kasım indirimlerinden ucuza baz 17 al geç, yetmiyorsa bütçe yaz ona göre bir şey deriz.
17 leş gibi telefon neyini öneriyorsunuz 16'da titanyum kasa varken 17'de ki leş gibi alüminyum kasayı mı alıcaksınız bu Apple kitlesi neden böyle ben sizi anlamıyorum biz Samsungdan devam

11den 16proya geçtim, bu kadar mı fark eder hahah şaka bir yana 120hz fark ettirdi, o yüzden pro modele geçmekte fayda var bence

17 leş gibi telefon neyini öneriyorsunuz 16'da titanyum kasa varken 17'de ki leş gibi alüminyum kasayı mı alıcaksınız bu Apple kitlesi neden böyle ben sizi anlamıyorum biz Samsungdan devam
16 kullanıyorum kasa titanyum değil neyin algısını yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım. Bir de konu sahibi iPhone istemiş zaten başka öneriniz yoksa niye yazıyorsunuz ki?

16 pro öneririm ama ikinci el 14pro temizse düşünülür

Bütçe yazarsanız daha iyi bir öneri olur hocam bütçe nedir

Iphone 11'den 13 proya 14 proya bile gecsen fark eder ne kadar harcamak istedigini soylememissin ki biz sana nasil oneri sunalim ?

Ya başta 17 düşünüyordum ama fiyatları ortada geçen hafta 16 pro aldık arkadaşa 81K ödedi o parayı vermek de istemiyorum aslında. 15 pro ve 16 pro arasında çok fark var mı acaba 15 pro mu alsam

max samsung kullanıcısı

Ya başta 17 düşünüyordum ama fiyatları ortada geçen hafta 16 pro aldık arkadaşa 81K ödedi o parayı vermek de istemiyorum aslında. 15 pro ve 16 pro arasında çok fark var mı acaba 15 pro mu alsam
Valla 75K bandı verebiliyorsan 17 al geç diğer cihazlarla uğraşma. 15 Pro alsan sıfırı piyasada yok ikinci el falan alman gerekecek pek sevdiğim işler değil ama size kalmış tabi.

max samsung kullanıcısı
beni aşağıladığını düşünüyorsun ancak kendi zavallılığını insanlara sunuyorsun bakın ben böyle bir zavallıyım diyorsun sen iphonedan devam

g1tu0oxbqaimmd7-edited.webp
gsmarena_001.webp
iPhone-17-Pro-1024x638.webp

Geri