Neler Yeni

İphone 11 pil sağlığı çok hızlı düşmesi normalmi

iFourveyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem
1 ay önce baktığımda 94dü bi kaç gün önce baktım 90 olmuş az önce baktım 89 bu kadar hızlı düşmesi normalmi?

Reindi

80+ Silver
neredeyse 6. senesine girecek çok normal kardeşimin ki 74 e düştü değişim istiyor ama o 4 sene once aldı sen 1 sene önce alıp 88 e düşürmüssün o normal değil

swxlvr

80+

Reindi

80+ Silver
Nereden aldığına göre değişir
değişmez kardeşim easycepten çok iyi diye ip 8 aldım küçük olduğu için ben küçük telefon seviyorum se ve ip 8 aynı diye ucuz diye 8 aldım durumu da çok iyiydi ilk ön kamera gitti sonra 1 sene garanti var diye değiştirdiler sonra ekranı algılamamaya başladı onu değiştirdiler sonra batarya gitti onu değiştirdiler sonra komple anakart yandı bende inşaattaki demirlere geçirdim telefonu bu telefonlardan en ufak görüntü alınırsa tamam artık diyip satıyorlar ben düştüm siz düşmeyin o tongaya

swxlvr

80+
değişmez kardeşim easycepten çok iyi diye ip 8 aldım küçük olduğu için ben küçük telefon seviyorum se ve ip 8 aynı diye ucuz diye 8 aldım durumu da çok iyiydi ilk ön kamera gitti sonra 1 sene garanti var diye değiştirdiler sonra ekranı algılamamaya başladı onu değiştirdiler sonra batarya gitti onu değiştirdiler sonra komple anakart yandı bende inşaattaki demirlere geçirdim telefonu bu telefonlardan en ufak görüntü alınırsa tamam artık diyip satıyorlar ben düştüm siz düşmeyin o tongaya
Geçmiş olsun dostum hangi kalitede olanı almıştın belki outlet seviyesinde olanları aldıysan normal olabilir yaşadığın durum

Çok iyi durumda yazmışsın mesajı düzenliyorum. Senin "nereden aldığına göre değişir" cümleme hayır cevabını verebilmen için diğerlerini de denemiş olman gerekiyor. Keza easycep en çok şikayet alan firma, iphone 8 7 senelik cihaz kim bilir kaç kişinen elinden geçmiştir bu sürede. inşaattaki demirlere geçirdiğini belirtmişsin kullandığın yerin şartlarının bu durumu etkilemesi muhtemel.

Son düzenleme:

Reindi

80+ Silver
Geçmiş olsun dostum hangi kalitede olanı almıştın belki outlet seviyesinde olanları aldıysan normal olabilir yaşadığın durum
durumu çok iyiydi biraz A0 türkçe ile yazmışım anlamamış olabilirsin normal yani mükemmel-çok iyi-iyi-outlet var en iyisinin bir düşüğüydü almayın bulaşmayın gerek yok yenilenmiş ip 13 alacağınıza sıfır 11 alın daha iyidir en azından kutusunu siz açarsınız

iFourveyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem
vatanda yenilenmiş telefon satıyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

büyük ihtimal şunlardan aldın
hayır mağazadan sıfır açılmamış kutuda aldım