2 ay önce 128 gb ını 7500 tl ye aldım siyah renk bence gayet güzel duruyor her kılıfa yakışır cinsten sadece parmak izi olayı sıkıntı ama beni rahatsız etmiyor o kısım pek. Sadece kılıf uyumu da değil aynada fotoğraf çekinirken falan karizmatik duruyor. Şu an 64 gb ı 9800tl en ucuz alınır mı dersen bence hala alınır ama 128 gb ını 7500 e aldığım aklıma gelince rahatsız oluyorumiPhone 11 şu an için f/p denilebilir mi?
Androiddeki veriler ios'a aktarılabiliyor mu?
Kullananlar için siyah rengi sizce nasıl duruyor?
siyah renk güzeldir heralde ablamda kırmızı var oda çok güzeliPhone 11 şu an için f/p denilebilir mi?
bu bütçelerde android telefon önerilmesini doğru bulmuyorum hangi android cihaz apple kadar konuşuldu kiKamerayı fazla kafaya takan biri değilseniz realme GT önerebilirim. Onun dışında da OnePlus 9 önerebilirim.
iPhone 11 64GB bence 9800'e fiyatı fazla.
İos için f/p 11iPhone 11 şu an için f/p denilebilir mi?
abimde 13 pronun siyahı var güzel duruyoriPhone 11 şu an için f/p denilebilir mi?
Fiyata yapacak bir şey yok ya2 ay önce 128 gb ını 7500 TL ye aldım siyah renk bence gayet güzel duruyor her kılıfa yakışır cinsten sadece parmak izi olayı sıkıntı ama beni rahatsız etmiyor o kısım pek. Sadece kılıf uyumu da değil aynada fotoğraf çekinirken falan karizmatik duruyor. Şu an 64 gb ı 9800tl en ucuz alınır mı dersen bence hala alınır ama 128 gb ını 7500 e aldığım aklıma gelince rahatsız oluyorum
Drive'dan aktarılmıyor mu ?İos için f/p 11
Wp aktarılmıyor. Yani pc üzerinden 3. Parti yazılımlar ile yapılıyormuş ama ben yapmamıştım.
Se'ler normal modeller kadar iyi olmuyor ki hocam.Arkadaşlar almayın iphone 11 paranıza yazık, o telefonun ederi 10 bin değil allah aşkına, en azından iphone se 3 bekleyin güzel çıkarsa onu alın.
Ben 1 seneden fazladır kullanıyorum bende yeşil rengi var gerçi ama siyah alabilirsin gayet güzel duruyor performans kamera özelliklerine diyecek bir şey yok zaten gayet güzeller.iPhone 11 şu an için f/p denilebilir mi?
@Evil BeliefiPhone 11 şu an için f/p denilebilir mi?
3. Parti uygulama kullanmayı düşünmüyorum hocam ya. Tüm mesaj verilerimi neden vereyim kiAndroidden ios a sohbeti aktarmıştım hangi program olduğunu hatırlamıyorum ama ücretsiz bir şekilde yapmıştım.