İphone 11 tanıdıktan cok temiz sıfırla eş değer bir sekilde gelecek orjinal sarj aleti kılıf felan iphone 11 alırsam 1.5 sene kullanıp 14e yükseltecegim veya ikinci el bir iphone 13 alırsam 4 sene felan kullanacagım sizce hangisi
İkinci el temiz iPhone 13 mantıklı olabilir,ama 14 geçeceksen iPhone 11 rahat idare eder 1.5seneİphone 11 tanıdıktan cok temiz sıfırla eş değer bir sekilde gelecek orjinal sarj aleti kılıf felan iphone 11 alırsam 1.5 sene kullanıp 14e yükseltecegim veya ikinci el bir iphone 13 alırsam 4 sene felan kullanacagım sizce hangisi
11 al 1.5sene idare et 14 geç,13 alırsan 4 sene kullanmanın mantığı yok her sene yeni model çıkarıyor Applebende öyle düşünüyorum, 15e bırakıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
iphone 11 15e bırakıyor 13 alırsam 30 kya yakın vericem
devasamı evrim geçiriyor telefon ekran hz dışındasatmayacağım 11de tanıdıktan ben 11 almayı daha mantıklı düşünüyorum devasa bi fark yoksa 11in güncerleme olayı nasıl işliyor
15 felande düşünebilirimhocam 11 lırsam 1 1.5 sene kullanıp 14 geçicem ne diyorsunuz
ben 6/7 ay kullanmak içini ip11 aldım sonra takdiri alırsam 13 alacağım ben bu mantıkla aldım ama asla parasının cihazı değil şuan telefonun arkasına 2 tane 9cm eski tip fan üflüyor ısındığından soğutucu kullansan telefonun yarısını kaplıyor sen de oyun oynarım arada kasmasın diyip alacaksan alma ben dediğim gibi normalde ders çalışmam (2 senedir ) ama bu lcd panelden kurtulma için çalışacağım o derece aşırı fark var babamda 13 var çok nadirde olsa telefonundan sarı siteye yada yt den video izleyince direk o renklerin kalitesi yüzüne vuruyorhocam 11 lırsam 1 1.5 sene kullanıp 14 geçicem ne diyorsunuz