IPhone 11 vs Samsung S24 FE

işlemcisini gömüyorlardı bir ara s24fe nin çok ısınıyor cart curt tarzı da benim 11 cehennem gibi yandığından eğer öyleyse bile sıkıntı yok benlik :D Ekstra motor sürdüğüm için ve yaşadığım yerde bir çok yeri yeni öğrendiğim için navigasyon kullanıyorum her yere güneş de vurunca çok ısınıyor iphone 11 sonra da sapıtıyor ekran parlaklığını kısıyor ben hiçbir şey görmüyorum. Samsung da olmaz diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla sağolsun sürekli bu tarz güzel teklifler sunuyor aklım karışıyor pek bilgi sahibi de değilim . Yalan yok apple fanboyluk var diyebilirim çünkü hayatımda apple dışında kullanmadım ve yalan yok beni hiç üzmedi. İphone 11 bile üzmedi ama daha iyise neden olmasın en kötü tecrübe olur :D
3 aydır annem kullanıyor, ısınmasına şahit olmadım. Hatta abartı gelebilir ama S24 Ultra, S24FE'den fazla ısınıyor 😅

iPhone 11 daha uzun kullanım imkanı sunabilir. Bende 14 Pro var fakat 11'in kamerası şaşırtıcı derecede daha iyi ;]

3 aydır annem kullanıyor, ısınmasına şahit olmadım. Hatta abartı gelebilir ama S24 Ultra, S24FE'den fazla ısınıyor 😅
Telefonda oyun oynayan birisi değilim zaten anca sosyal medya birde navigasyon zaten bende ısınacağını sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iPhone 11 daha uzun kullanım imkanı sunabilir. Bende 14 Pro var fakat 11'in kamerası şaşırtıcı derecede daha iyi ;]
Kamera açısından kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Kız arkadaşımda 13 var kameralarda fark yok mesela.

Anlamış halin bu mu? 6 senelik çöp ile kıyasladığın cihaza bak. S24Fe'yi iP13 ile bile kıyaslasan net 13 diyemezsin.
Ezbere konuşma sen önce bi ne yazdığımı oku 11 daha mı iyi demişim iddialı iddialı konuşma benle sosyal medyada iphone zirve yazılımda zirve selfie de zirve aksini iddia edemezsin

Ezbere konuşma sen önce bi ne yazdığımı oku 11 daha mı iyi demişim iddialı iddialı konuşma benle sosyal medyada iphone zirve yazılımda zirve selfie de zirve aksini iddia edemezsin
Tamam dostum iphone yazılımda zirve o zaman gidelim iphone 7 alalım. Aynı cümle içinde kendinle çelişmen de ayrı bir komik olmuş. Buradan da başka bir anlam çıkmıyor "Sosyal medya selfie stabil yazılım için 11 kalan s24 fe".
Kamera , Sosyal medya ve yazılım dahil her konuda S24Fe 11'den daha üstün. Apple'ın arayüzdeki ağır animasyonlarını stabilite sanan bir güruh var bu forumda ama size laf anlatılmaz aynen devam edin.

Başlıkta da yazdığı gibi arkadaşlar, uzun zamandır iPhone 11 kullanıyorum açıkçası da hiçbir problemim yok. Tek problem şarjı hızlı bitiyor onun dışında kasma donma kapanma vs. bir problem yaşamadım. Telefonda oyun oynayan birisi değilim sosyal medyada takılırım bir de arada fotoğraf video çekip sosyal medyada paylaşırım. Abim şirket hattını takmak için S24FE aldı ve sadece konuşma yapıyor "İstiyorsan değiştirelim sıkıntı yok." diyor bana. Ne Apple ne de Samsung ürünlerim var harici, sadece arkadaşlarım Apple kullandığı için AirDrop tarzı artı özellikleri oluyordu benim için. Sizce bu söylediklerime karşılık ne yapmam mantıklı? Siz ne yapardınız?
1754773662081.webp

resmen şöyle bir karşılaştırma olmuş tabii s24fe seçmelisin.

Tamam dostum iphone yazılımda zirve o zaman gidelim iphone 7 alalım. Aynı cümle içinde kendinle çelişmen de ayrı bir komik olmuş. Buradan da başka bir anlam çıkmıyor "Sosyal medya selfie stabil yazılım için 11 kalan s24 fe".
Kamera , Sosyal medya ve yazılım dahil her konuda S24Fe 11'den daha üstün. Apple'ın arayüzdeki ağır animasyonlarını stabilite sanan bir güruh var bu forumda ama size laf anlatılmaz aynen devam edin.
Aynen kardeşim sulu boya gibi selfie bol laglı animasyonlar ile en iyisi olacak samsung şuan elimde s23 ultra var ben senin kadar fanboyluk yapmıyorum ki her ay cihaz değişen biriyim tüm markalara hakimim

sadece kamera kısmında beni soru işaretinde bıraktı biraz nedense apple daha doğal hisettirdi. Birde önceden android telefonda instagrama hikaye atınca kalite düşürüyordu hala var mı
androidde kalite düşmesi devam ediyor hocam storye müzik ekleyince veya yazı vs ekleyince kalite düşüyor düşmüyor diyen yalan söyler

Aynen kardeşim sulu boya gibi selfie bol laglı animasyonlar ile en iyisi olacak samsung şuan elimde s23 ultra var ben senin kadar fanboyluk yapmıyorum ki her ay cihaz değişen biriyim tüm markalara hakimim
Oğluşum savunduğun cihaz iPhone 11 ya sen ne anlatıyorsun hahaha. Önce liseni bir bitir incelersin sen her cihazı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,407
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri