Neler Yeni

iPhone 12 64 GB yd alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğukan Tarhan
alınır, pasaport varsa.
Pasaport yok her yıl uzatman lazım dedi pasaporta kayıtlı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yooo ben kullanıyorum kardeşim kayıt uzatma var senelik 200 TL veriyorsun seni bir sene öteye atıyor zaten sen bunu ucuz aldın senede 200 TL versen bir şey olmaz
Arkadaş 3-5 aya telefon kapanır dedi içime oturdu reis sen ne zamandır yd iphone kullanıyorsun

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar iPhone 11 128gb tr 2. El mı almak mantikli yoksa 12 YD sıfır kapalı kutu 10bin TL ye almak mı hiç yd telefon kullanmadım nedir nolur hiç bilmiyorum bilgilendirebilir misiniz
ben 12 64gb yd kullanıyorum

Enes6172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes
Pasaport yok her yıl uzatman lazım dedi pasaporta kayıtlı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş 3-5 aya telefon kapanır dedi içime oturdu reis sen ne zamandır yd iphone kullanıyorsun
2 sene olucak reis.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
ben de 13 pro almak istiyorum ama 28 k oldu yd telefonları nasıl kayıt yaptırabiliriz
birde güvenilir yd telefon satan yerler neresi
Pasaport numaran ile beraber bankadan kayıt harcını yatıracaksın. Sonra e devlet üzerinden imei kayıt başvuru formunu doldurup gönderiyorsun. Çift hatlı bir telefonda iki imei yide yazmalısın. Yoksa birini kayıt ederler diğeri kapalı kalır.

Bunun yanı sıra, belirli bir süre sadece pasaport sahibinin adına alınmış hatlar kullanılabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğukan Tarhan
Pasaport numaran ile beraber bankadan kayıt harcını yatıracaksın. Sonra e devlet üzerinden imei kayıt başvuru formunu doldurup gönderiyorsun. Çift hatlı bir telefonda iki imei yide yazmalısın. Yoksa birini kayıt ederler diğeri kapalı kalır.

Bunun yanı sıra, belirli bir süre sadece pasaport sahibinin adına alınmış hatlar kullanılabiliyor.
kayıt yaptırmadan süre uzata uzata istediğimiz kadar kullabilir miyiz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz
alayım mı reis önerir misin bana sıkıntı çıkarır mı kayıt yaptırmadan sürelerini uzata uzata gidebilir miyim alınır dersen sana uyup şimdi alıcam kapanma sorunu olabilir mi
Ben 4+4 ay açık şekilde kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğukan Tarhan
Sürekli yurtdışına çık gir yapıyorsan alınır.
yok kanka çıkmıyorum ben iphone 11 tr 128gb alayım o zaman ya iphone 12 alırsam başıma bela olur o telefon gibime geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,723
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos
Top Bottom