Neler Yeni

İphone 12 alınır mı ?

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Amazonda şuan iphone 12 256gb 29k
Iphone 13 128gb ise 35k dan basliyor.
Eskiden fiyat faeki azdi iphone 13 alinir derdim ama fiyat farki bu kdr fazla iken iphone 12 almak daha mantikli gibi ne düşünüyorsunuz.

T.P.G.

80+ Titanium
Dostum illa ki iPhone istiyorum diyorsan iP13 almaya çalış, 12'ye şu an 29k gibi bir fiyat verilmez. 2. el ucuza temiz bulunursa alınabilir belki. Eğer Apple'da ısrarcı değilseniz Samsung S23 öneririm, her anlamda ikisinden de iyi 14 Pro rakibi bir telefon.

omer1902

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ömer
android tercih ederseniz s23 kesinlikle daha avantajlı ama iphone 12 nin radyasyon sorunu vardı çözülmüştür muhtemelen onun haricinde alınır ama fazla pahalı bence

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
rotangar__
Steam
Discord
Rotangar#2224
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum illa ki iPhone istiyorum diyorsan iP13 almaya çalış, 12'ye şu an 29k gibi bir fiyat verilmez. 2. el ucuza temiz bulunursa alınabilir belki. Eğer Apple'da ısrarcı değilseniz Samsung S23 öneririm, her anlamda ikisinden de iyi 14 Pro rakibi bir telefon.
Hep android kullandim ve en guclu android dahi olsa şuanda ayni fiyata almam ios ta kesin eminim ve iphone 13 ile arasindkai fiyata değmez gibi geliyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

android tercih ederseniz s23 kesinlikle daha avantajlı ama iphone 12 nin radyasyon sorunu vardı çözülmüştür muhtemelen onun haricinde alınır ama fazla pahalı bence
Ios ta kararliyim.Radyasyon oranıda çok umursadigim bir şey değil.Iphone 13 arasindaki fiyat farkina değmez değilmi

omer1902

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ömer
Hep android kullandim ve en guclu android dahi olsa şuanda ayni fiyata almam ios ta kesin eminim ve iphone 13 ile arasindkai fiyata değmez gibi geliyor bana

Ios ta kararliyim.Radyasyon oranıda çok umursadigim bir şey değil.Iphone 13 arasindaki fiyat farkina değmez değilmi
6k ya değecek bir fark yok 1 yıl daha fazla güncelleme biraz daha güçlü işlemci var çentik çokta önemli değil.256gb olması bence büyük bir avantaj 4k çekebilen bir telefon sonuçta 128gb günümüz koşullarında az 2. el düşünmüyorsanız alınır apple kalite olarak üzmez zaten

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Ali
26.500' e 128GB dağıtıldı. O zaman keşke bir tane alsaydınız ve fiyat anlamında f/p olurdu. iPhone 11/12/13 kullanmış birisi olarak 13' ten maddi sebebepler olmasa ayrılmazdım. O sebeple o fiyat farkına değer. Sıfır kutulu faturalı alıp satanlardan bakabilirsiniz.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,598
İsim
Mertcan Uysal
bence arada ki fiyat farkına değer

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
rotangar__
Steam
Discord
Rotangar#2224
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
26.500' e 128GB dağıtıldı. O zaman keşke bir tane alsaydınız ve fiyat anlamında f/p olurdu. iPhone 11/12/13 kullanmış birisi olarak 13' ten maddi sebebepler olmasa ayrılmazdım. O sebeple o fiyat farkına değer. Sıfır kutulu faturalı alıp satanlardan bakabilirsiniz.
7k fiyat be fark varki

bence arada ki fiyat farkına değer
7 bin liralik ne fark varki az para değil

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Ali
7k fiyat be fark varki

7 bin liralik ne fark varki az para değil
Aradaki fark size şarj ve yazılım desteği olarak geri dönüyor. Tercih sizin... Kullandım ve bariz bir şekilde gördüklerimi aktardım. Siz 12 düşünüyor bütçemi çıkmayayım diyorsanız alın hocam. İlerde 13 geçince dediğimi anlayacaksınız. İyi forumlar 😊

T.P.G.

80+ Titanium

İlla iOS diyor iseniz iP13 öneririm eğer bütçeniz el veriyorsa. Ancak yine de yakınınızda Teknosa, MediaMarkt gibi telefonları deneyebileceğiniz yerler varsa S23'ü de iP12/13'ü de en azından elinize alın deneyin en iyi kararı ancak o şekilde verirsiniz diye düşünüyorum.

Top Bottom