🔥İndirim iPhone 12 Mini 8399 TL

Herhangi bir Apple yetkili servisinden randevu alıp götürebiliyorsun ya da doğrudan Zorlu-Akasya gibi "gerçek" Apple servislerine kargolayabiliyorsun. Araya Hepsiburada'yı sokmana gerek yok
Emin misiniz hocam, alacağım çünkü. Gidip vatana 1500 lira fazla vermek istemiyoruz.

2022 olacak yıl 5.4 inç ufak değil mi?

Ağaaa senin terk edip Android'e geçtiğin topraklarda 10 yıldır Apple fanboyluğu yapıyorum, bana mı emin misin diyorsun😎
Doğrudur hocam tanıdığım en apple fanboşusunuz. Ben kendime almıyorum zaten babama alıyorum, erkek adam android kullanır. Umarım indirim çok kısa sürmez de alırız :)

Kankam eminim, Apple Türkiye garantili olduğu sürece kafan rahat olsun. Apple Destek uygulamasından en yakın servisten alıyorsun randevunu gidiyorsun, zaten Mac'e bağlayınca her şey çıkıyor. Fatura bile istemediler benden.

@Evil Belief hocam bu ürünü 1 yıllık fixpack ile satın alacağım fakat ürün arızalanınca tıpkı vatan'dan almışım gibi geri gönderebiliyor muyum, garantisi var mı? Mağazadan 1500 lira fazla vermeye değer mi?
Hocam, bende İphone SE 2020 vardı ve bunda kasma donma ve bir uygulamadan ana ekrana orta tuş vasıtasıyla döndüğümde ekranda beyaz çizgiler oluşuyordu bunu Apple servisine gönderdim ve bana şaka niteliğinde bir şet dediler; bu telefonun içi açılmış dediler o yüzden bir şey yapmayız dediler ve aynen geri gönderdiler ilgi alaka deseniz sıfırdı. Ben bu telefonun içini açmadım kılıfsız ve ekran koruyucusuz bile kullanmadım ama işin bir diğer tarafı ise cihazın garantisini feshetmişler yani 1 yıl kalmış olan garantisi bitti. Ben bu telefonu telefoncudan aldım yani internetten almayla bir fark yok aralarında garanti anlamında. Bir tane [Şerefsize] denk gelirseniz garanti de her türlü sıkıntıyı size yaşatır.

Geri