Dostlar TR ile yd arasındaki fark ne oluyor neden yd cihazlar daha ucuza satılıyor. 10.000 TL'ye yd sıfır 2023e kadar garantili bir telefon buldum. Pil sağlığı 100 olduğu söyleniyor. Yd çıkışlı cihazmış alırsam nelerle uğraşmam gerekir?
TR 11e çok laf söylüyorlar bu fiyata alınmaz ikinci el 12 alsan daha iyi gibisinden o yüzden tereddütte kaldım 12 almaya çalışıyorum.Detaylı bilgiye ben de sahip değilim ancak internette şöyle bir şey görmüştüm bu iphone kayıt ettirme olayları pandemiyle alakalı olarak izin verilmiş
Eğer bu doğruysa ne zamana kadar kayıt yaptırmana izin vereceklerinin garantisi yok bi anda pasaport kayıt masrafları eklenebilir üzerine
Açıkçası yd 12 alacağına tr 11 alsan daha güvenli bir seçenek olur gibi
Onu ekranıyla alakalı söylüyorlar lcd olduğu için ancak amoled android kullanırken iphone 11 e geçtim inan hiç irite eden bir durum yok ama imkanın varsa tabii ki iphone 12 tartışmasız daha iyi@şahin doğan https://www.sahibinden.com/ilan/iki...one-12-64-gb-genpa-garantili-1034290015/detay şu cihaza bakabilir misin GENPA garantili ne oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
TR 11e çok laf söylüyorlar bu fiyata alınmaz ikinci el 12 alsan daha iyi gibisinden o yüzden tereddütte kaldım 12 almaya çalışıyorum.
Genpa KVK gibi yetkili servis ve satıcı. Herhangi bir arıza durumunda garanti kapsamında müdahale yapıyorlar.@şahin doğan https://www.sahibinden.com/ilan/iki...one-12-64-gb-genpa-garantili-1034290015/detay şu cihaza bakabilir misin GENPA garantili ne oluyor?
TR 11e çok laf söylüyorlar bu fiyata alınmaz ikinci el 12 alsan daha iyi gibisinden o yüzden tereddütte kaldım 12 almaya çalışıyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...phone-12-red-15-ay-garantili-1045386581/detay Birde bu ürünü buldum.
Onu ekranıyla alakalı söylüyorlar lcd olduğu için ancak amoled android kullanırken iphone 11 e geçtim inan hiç irite eden bir durum yok ama imkanın varsa tabii ki iphone 12 tartışmasız daha iyi
Attığım 2 linke de göz gezdirebilir misiniz? Cihazlar sizce nasıl duruyor ufak sıyrıklar benim için problem değil. Depolama olarakda iCloud alarak rahat bir şekilde arttırabilirsin dediler. Zaten kullandığım telefonda 64 GB rahatsız eden bir durumu olmadı şu zamana kadar olduğu vakit iCloud alabilirim diye düşündüm.Genpa KVK gibi yetkili servis ve satıcı. Herhangi bir arıza durumunda garanti kapsamında müdahale yapıyorlar.
Garanti burda geçerli değil sadece kayıt işiyle uğraşırsın başka birşeye gerek yok.Dostlar TR ile yd arasındaki fark ne oluyor neden yd cihazlar daha ucuza satılıyor. 10.000 TL'ye yd sıfır 2023e kadar garantili bir telefon buldum. Pil sağlığı 100 olduğu söyleniyor. Yd çıkışlı cihazmış alırsam nelerle uğraşmam gerekir?
iki ilana baktığında 15 ay garantili olan dediğinin harici bir şey yok ise alınabilir gibi pili daha yüksek garantisi daha fazla sadece 9 ay kullanılmışAttığım 2 linke de göz gezdirebilir misiniz? Cihazlar sizce nasıl duruyor ufak sıyrıklar benim için problem değil. Depolama olarakda iCloud alarak rahat bir şekilde arttırabilirsin dediler. Zaten kullandığım telefonda 64 GB rahatsız eden bir durumu olmadı şu zamana kadar olduğu vakit iCloud alabilirim diye düşündüm.