S24 Plus al kafan rahat olsuniPhone 13 almayı düşünüyorum, 2024/25 yılında alınır mı? 128 GB yeter mi? kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Apple Ekosistem ine 128 GB yeter tabi ne iş yaptığına bağlı gündelik normal kulaanıyorsan albelirtmeyi unutmuşum artık android kullanmak istemiyorum hocam
yd s24 ultra düşünüyordum da sonradan vazgeçtim ios kullanmak istiyorum biraz daApple Ekosistem ine 128 GB yeter tabi ne iş yaptığına bağlı gündelik normal kulaanıyorsan al
Ama sana tavsiye Android dıe S24 Plus dan vaz geçme açıkca iphone 15 le kıyaslana telefon bi göz atmanı tavsiye ederim
yeter fazlasıyla. 512gb androıd var 100gb oldugunu gormedım hayatta. 128gb cok cok yeter. Ve bu konuda fanlık yapılmamalı. Android kullanıcı olarak fırsatım olsa suna gecerım iphone aiphone kullanmak istiyorsan şu an aralarında en fp diyebiliriz 128 gb bana yetiyor icloud falan kullanmıyorum. 40gb boş alan var şu an.
Arkadaşlarımın hepsinde 13 var memnun lar almak istiyorsan al üzmez ama s24 plus varken ben şahsen almazdım 13 güzel bir telefonyd s24 ultra düşünüyordum da sonradan vazgeçtim ios kullanmak istiyorum biraz da
12 yd mi? değilse tr cihaz varken yd niye alınsın. üst düzey kullanıcı degılsen kamera da telefonda yeter.yd s24 ultra düşünüyordum da sonradan vazgeçtim ios kullanmak istiyorum biraz da