Hiç iPhone konusu açmadım s23 ü sormuştum bir kereKnk ekimden beri aynikonuyu aciyon alsana gitte
eğer iphone takıntınız yoksa samsungun yenı modelleri daha iyi diyoralrdı bi bakın sitersenız mesela ip14 ile samsung s23 ü kıyaslaanıyordu ve 44k iken iphone 14 samsung 28kiPhone 13 almayı düşünüyorum 36 bine sıfır buldum yeni yıl gelmeden almam gerekir mi ? Zam bekleniyor mu
Evet daha iyi cihaz s23 diyorlar ama ben ileride cihazı satmaya karar verebilirim satarken ikinci elde çok değer düşmesi yaşamayacağı için iPhone 13 e karar verdimeğer iphone takıntınız yoksa samsungun yenı modelleri daha iyi diyoralrdı bi bakın sitersenız mesela ip14 ile samsung s23 ü kıyaslaanıyordu ve 44k iken iphone 14 samsung 28k
S23 plus bakabilirisinz bu fiyata
21 aralıkta Vatan Dan 35k ya aldım kampanya vardı. Şuan zaten çoğu yerde 38 39 civarı fiyatı var. Ocaktan sonra 45k civarlarına dayanır 13 ler. Bulduysanız iyi fiyata alın geçin sonra üzülürsünüziPhone 13 almayı düşünüyorum 36 bine sıfır buldum yeni yıl gelmeden almam gerekir mi ? Zam bekleniyor mu