Iphone 13 alınır mı?

S24fe dede hocam batarya beni biraz korkuturyor bana yeter aslındada insanlar her seyde bi eleştiricek yer aradıgından içime şüphe düşüyor s24fe yerine samsung tarafında kamrea olarak bu bütcede daha iyisi var mıdır
bundan iyi samsung modeli de yok 35k bandında var fakat o bütçeni aşıyor, hepsiburada ya da epey yorumlarına bak öyle al senin için daha iyi olur

bundan iyi samsung modeli de yok 35k bandında var fakat o bütçeni aşıyor, hepsiburada ya da epey yorumlarına bak öyle al senin için daha iyi olur
Valla hocam samsungdan baska bişey suan içimi açmıyor benim külüstğr redmi den sonra alıp gecicem artık arastırdıkca keşkelerle içinde kalıyo insanın senide yordum baya kusra bakma hocam teşekür ederim s24fe alıp gecicem tofasdan bmwye binmek gibi olur zaten herhalde

Valla hocam samsungdan baska bişey suan içimi açmıyor benim külüstğr redmi den sonra alıp gecicem artık arastırdıkca keşkelerle içinde kalıyo insanın senide yordum baya kusra bakma hocam teşekür ederim s24fe alıp gecicem tofasdan bmwye binmek gibi olur zaten herhalde
al pişman olmazsın, sorun çıkarsa iade et yenisi gelsin , samsung forum var sorun çıkarsa oraya yaz oradaki yöneticiler çözer

4 yıllık 60hz telefona o kadar para daha bir şey demiyorum.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-14t-pro-512gb.html böyle telefonlar varken iphone 13 gibi çöp telefon alınmaz, o fiyata çok daha iyileri var, telefonda en çok hangi işlevi seviyorsun söyle ona göre bulayım, bu tele 32 k verip pişman olma söyleyeyim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.epey.com/akilli-telefon...-963407/apple-iphone-13_xiaomi-14t-pro-512gb/ 800 k antutu skoru fazla , 20 dk da %100 sarj ve daha çok az ısınma+ sarj daha çok gidiyor 144 hz oyun için iphoneden 2 kat daha verimli soğutma ve işlemcisi var emin ol, kamera puanı yüksek 512 gb depolama wifi 7 , blu 5.4 destekliyor
Xiaomi almam hocam bu paraya ios kullanmak istiyorum yıllardır android kullanıyorum.

Xiaomi almam hocam bu paraya ios kullanmak istiyorum yıllardır android kullanıyorum.
sen bilirsin ama pişman olmak istemiyorsan eğer dediğim telefonu al, sadece instagramda vb uygulamalarda gezeceksen arkadaşlarına gösteriş yapacaksan ya da paranı korumak istiyorsan iphone al, ama performans ,daha çok sarj ve daha hızlı sarj ,güç ve akıcılık istiyorsan xiaomi al

Samsung A52 kullanıyorum 13 geçmeye düşünüyorum fakat 60 hz diye biliyorum.90 dan 60 a geçmeye değer mi?
Kimseyi dinlemeyin hoşunuza gidiyorsa 13 alın. 13 istiyorsanız ve 13 alırsanız neden 13 aldım diye pişman olmazsınız, ama 13 düşünüyorken insanları dinleyip samsung xiaomi falan alırsanız neden zamanında iphone 13 almadım diye pişman olursunuz bu tecrübe ile sabittir.

sen bilirsin ama pişman olmak istemiyorsan eğer dediğim telefonu al, sadece instagramda vb uygulamalarda gezeceksen arkadaşlarına gösteriş yapacaksan ya da paranı korumak istiyorsan iphone al, ama performans ,daha çok sarj ve daha hızlı sarj ,güç ve akıcılık istiyorsan xiaomi al
Dostum dediklerinin hiç biri xiaomide yok hayatımda kullandığım en leş marka her bütçede vasat bedava verseler alıp da kullanılmaz hadi samsung ya da oneplus deseniz anlarım ama xiaomi dediğiniz telefon yazılımı hint reklamlarıyla dolu saçma sapan kaynak kullanan bir yazılım. Yazılım namına hiç bir şey yok OneUi veya İos dışında hiç bir yazılım övülecek durumda değil yaptığın şey fanboyluk bunu yapma insanlar telefonlara para veriyor gidip de sen sevdiğin için xiaomi al diyorsun ne servisi servis ne garantisi garanti hiç bir şeyi yok tamamen Çin malı Çin işi bir marka.

Kimseyi dinlemeyin hoşunuza gidiyorsa 13 alın. 13 istiyorsanız ve 13 alırsanız neden 13 aldım diye pişman olmazsınız, ama 13 düşünüyorken insanları dinleyip samsung xiaomi falan alırsanız neden zamanında iphone 13 almadım diye pişman olursunuz bu tecrübe ile sabittir.

Dostum dediklerinin hiç biri xiaomide yok hayatımda kullandığım en leş marka her bütçede vasat bedava verseler alıp da kullanılmaz hadi samsung ya da oneplus deseniz anlarım ama xiaomi dediğiniz telefon yazılımı hint reklamlarıyla dolu saçma sapan kaynak kullanan bir yazılım. Yazılım namına hiç bir şey yok OneUi veya İos dışında hiç bir yazılım övülecek durumda değil yaptığın şey fanboyluk bunu yapma insanlar telefonlara para veriyor gidip de sen sevdiğin için xiaomi al diyorsun ne servisi servis ne garantisi garanti hiç bir şeyi yok tamamen Çin malı Çin işi bir marka.
garantisi iyi durumda ve yazılımı berbat o konuyu bende söyledim, özellikleri ve gücü iphone 13 e kıyasla çok fazla eğer bunlar sorun değilse xiaomi alır, o fiyata iphone 13 alınmaz zaten , başka telefon bakabiliriz isterse

dusme ahmedım

İlla iOS bir cihaz alınacaksa 16e'nin altını kesinlikle tavsiye etmem. 15 Pro'nun altındaki cihazlar işlemci farkından dolayı gelen güncellemelerdeki özelliklerin büyük bir kısmını bile kullanamıyor. 16e alınamıyorsa ucube yazılımlı Xiaomi'ye değil Samsung'a yönelin. S24 Fe şu an bu fiyatlara rakipsiz bir cihaz. Bende neredeyse 2 yıldır iPhone 12 kullanıyorum, artık cihazı değişmek istiyorum ama Apple henüz değiştiğime değecek bir iPhone çıkartmadı, her sene bir öncekinin aynısı. 17 serisi de sızıntılara göre büyük ihtimal balon çıkacak, 18'i bekleyeceğim artık.

diğer telefonlar hiç kullanmadığın için bilmiyorsun ve apple sadece halkla ilişkileri ve reklamcılığı iyi yapan bir firma , yazılımı iyi fakat diğer donanımsal olarak güç olarak fiyat olarak diğer telefonların gerisinde, webtekno vb sitelerde iphone nin incelendiği ve yeni gelen yapay zeka chat gpt sayesinde çok tehlikeli rol oynadığını bütün profesyonel uzman abiler söylüyori hatta elon tusk bile iphone kullanan benim şirketime giremez dedi, parası az olsa dediğin doğrudur

https://www.epey.com/akilli-telefon...6894/samsung-galaxy-s24-fe_poco-x7-pro-512gb/ işlemci olarak samsung önde gözüküyor, kamera ön fps olarak samsung alıyor, batarya konusunda geri kalmış durumda, yazılım olarak her türlü samsung alır kaç yıldrı kullanırım ve takip ederim bu yüzden samsung yazılım konusunda iyidir hatta çoğu insanın bilmediği bir sürü yapay zeka vb şeyler var onları bilseler telefonu elinden bırakmak istemezler, samsung özellik olarak çoğu telefonu tokatlar, ekran ppi düşük, ekran çözünürlüğü biraz düşük fakat yazılımsal olarak ,kamera olarak samsung önde olduğu garanti
Bi 4 sene öncesine Samsung Huaweiden birçok model kullandım. Sen bence iPhone kullanmamışsın android savunuculuğu yapıyorsun.

20 25 cviaro almısken tam alayım öz ve düzgün olsun istyiorum

İphone kendine has bi şeyi var valla hocam kimse inkar etmesin bende cok kullanmak denemek isterim ancak malum tr şartları
20 25'e bi iPhone 13 yapıştır gitsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,575
Üyeler
186,752
Son üye
Musti1
Geri