İPhone 13 alınır mı?

TavafEdenAdam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve İPhone prestiji ve kamera kalitesi hoşuma gidiyor bütçem İPhone 13 ile tam uyuşuyor 34k, kamerası iyi 3 sene kullanılacak güzel Bir telefon gibime geliyor sizce?

Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve İPhone prestiji ve kamera kalitesi hoşuma gidiyor bütçem İPhone 13 ile tam uyuşuyor 34k, kamerası iyi 3 sene kullanılacak güzel Bir telefon gibime geliyor sizce?
Alabiliyorsan 15 al bence kamerası iyi ve alınabilir olan en ucuz iPhone modeli o şuan. Oraya bütçeyi zorlayamıyorum diyorsan S24+ veya S25FE gibi Android modellere bak daha mantıklı olur.

Düz s24 veya s25fe

Daha ucuza S25FE var dostum. Sence Iphone 13 alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düz s24 veya s25fe
Alabiliyorsan 15 al bence kamerası iyi ve alınabilir olan en ucuz iPhone modeli o şuan. Oraya bütçeyi zorlayamıyorum diyorsan S24+ veya S25FE gibi Android modellere bak daha mantıklı olur.
15 alamam bütçe max 33k falan FE serisi kamera açısından iyiyse alırım kamera önemli

İphone alınacaksa minimum 15 veya 16e alınmalı 13 artık çok eskide kaldı ve muhtemelen bir sonraki güncellemede performansı düşmeye başlayacak bende 13 kullanıyorum ve s25'e geçeceğim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 alamam bütçe max 33k falan FE serisi kamera açısından iyiyse alırım kamera önemli
24fe nin kamerası 13 ten iyidir
düz 24 ikisinden de iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,178
Üyeler
186,031
Son üye
Lebrahamceyms34
Geri