İPHONE 13 BEYAZ ELMA LOGOSUNDA KALDI

Reaksiyon skoru
1
normal bir şekilde telefonu şarja taktım fakat açtığımda 1 dk lık dönme animasyonu geldi ondan sonra telefon kapanıp elma görseli geldi ne açılıyor ne kapanıyor itunesdan güncelle yaptım 5 defa gene açılmadı geri yükle yaptım yine açılmadı telefonda herhangi bir değişik kırık vs de yok yardım eder misiniz

Apple müşteri hizmetlerini arayıp tam ve detaylı bilgi alabilirsin. Onlar halleder 👍

normal bir şekilde telefonu şarja taktım fakat açtığımda 1 dk lık dönme animasyonu geldi ondan sonra telefon kapanıp elma görseli geldi ne açılıyor ne kapanıyor itunesdan güncelle yaptım 5 defa gene açılmadı geri yükle yaptım yine açılmadı telefonda herhangi bir değişik kırık vs de yok yardım eder misiniz
hocam ses açma tuşuna ardından ses kısma tuşuna hızlıca 1 kere basıp güç düğmesine elma logosu gidip gelene kadar basılı tutun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ses açma tuşuna ardından ses kısma tuşuna hızlıca 1 kere basıp güç düğmesine elma logosu gidip gelene kadar basılı tutun
ama bilgisayara bağlayın ilk önce

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama bilgisayara bağlayın ilk önce
hocam üç saatir deniyorum 5 ya da 6 defa geri yükleme yaptım güncelleme çok denedim gene olmuyor güncelleme ekranı açılıyor oluyor ortasında yine aynı sorun oluyor

Geri