Iphone 13 fiyatına değer mi?

Hiç bir ürün için şuanki fiyatlar değmez. Ama fiyatı eminim 1 ay sonrasından uygun olacağı için şuan değer.

19 Nisan 2022 itibariyle 18bin TL civarında gezen iphone 13 fiyatına değer mi?
iphone 11 kullanıyorum iphone 13 ile kamera kısmında sinematik mod kısmında aman aman fark yok. 11 de bakabilirsiniz, 18k fazla gibi hocam.

Zengin falan değilsen değmez.
13 14 e 12 bulabilirsen değmez
15 civarı geziyor o da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iphone 11 kullanıyorum iphone 13 ile kamera kısmında sinematik mod kısmında aman aman fark yok 18k fazla gibi hocam
Ekran farkı 😕

Hiç bir ürün için şuanki fiyatlar değmez. Ama fiyatı eminim 1 ay sonrasından uygun olacağı için şuan değer.
Paradoks

2.el 12 alabilirsin. Hemen hemen aynılar.
bende 12 var.

128 gb. Fiyatların bundan 1, 2 ay sonra daha da uçma ihtimalini de düşünerek konuyu açtım.
Enflasyon çok yüksek olduğu için her şeyin fiyatı çıkıyor ne alacaksan beklemeden almak gerekiyor bu devirde orası kesin.

2.el 12 alabilirsin. Hemen hemen aynılar.
bende 12 var.
2. ele hiç bulaşmak istemiyorum. Sizce 15 bin 64gblik 12ye verip icloud ile de depolamayı desteklemek mantıklı olur mu?

Enflasyon çok yüksek olduğu için her şeyin fiyatı çıkıyor ne alacaksan beklemeden almak gerekiyor bu devirde orası kesin.
Kesinlikle

2. ele hiç bulaşmak istemiyorum. Sizce 15 bin 64gblik 12ye verip icloud ile de depolamayı desteklemek mantıklı olur mu?

Kesinlikle
Telefonu ne kadar yoğun kullanıyorsun bilmiyorum ama bu zamanda 64 gb almanı kesinlikle önermem icloud ile sürekli para ödemek can sıkıcı olur.

Geri