Mini alınmaz hocam iphone tarafında.S22 de ciddi ısınma ve pil sorunu var. Bu sorunlar olmasa net S22 derdim ama şuan 13 mini daha mantıklı.
Alınmaz derken sebep sunun.Mini alınmaz hocam iphone tarafında.
S22 aldık dediğiniz gibi ısınma ve pili çabuk bitiyor, almamızda ki sebepte s22 alana yanında Samsung wach 4 hediye ediyorlardı bu yüzden mantıklı geldiS22 de ciddi ısınma ve pil sorunu var. Bu sorunlar olmasa net S22 derdim ama şuan 13 mini daha mantıklı.
S22 den yana yaptık tercihimizi Samsung wach 4 hediyesi vardıBen de S20fe kullanıyordum. Bir süre sonra cidden ısınmaya başlıyorlar. Donanım açısından iyi olsalar da pil ve ısınmanın önüne geçemiyorlar.
Post automatically merged:
13 mini de son mini zaten. Özellikleri de gayet iyi. O da alınabilir bence.
Mini alacağına 12 alİphone 13 mini yle samsung s22 arasında kaldım , arasında 8 bin TL fark var
Hayırlı olsun, artık almışsan çok takmaya gerek yok. Uzun süre götürür zaten.S22 den yana yaptık tercihimizi Samsung wach 4 hediyesi vardı
Saat hediyesi olunca mantıklı geldi 4 bin liralık saat ücretsiz verdiler , teşekkür ederim daha iyileri size olsunHayırlı olsun, artık almışsan çok takmaya gerek yok. Uzun süre götürür zaten.