İphone 13 mü İphone 15 mi almalıyım

Herkese merhabalar ip 11 kullanıcısıyım ama iki telefon arasında kaldım iphone 13 ve iphone 15 arasında kaldım. 13 alırsam eğer bilgisayarıma yeni parçalarda alabilceğim ama 15 alırsam sadece 15 alabiliyorum. Arada kaldım sizce hangi telefonu seçmeliyim?
13 pro

Herkese merhabalar ip 11 kullanıcısıyım ama iki telefon arasında kaldım iphone 13 ve iphone 15 arasında kaldım. 13 alırsam eğer bilgisayarıma yeni parçalarda alabilceğim ama 15 alırsam sadece 15 alabiliyorum. Arada kaldım sizce hangi telefonu seçmeliyim?
15 e 55k civarı vermek yerine, S24+ almayı deneyebilirsin hocam. iPhone 13'ten çok geçen var ve memnun. 15 Pro'dan geçenler de memnun sana öyle söyleyeyim. Arayüzüne alışman biraz zaman alır ama emin ol farkı hissedeceksin. Sorun varsa sorabilirsin cevaplayabilirim

hocam 15 bin lira farka değmez bilgisayara parça almaktan vazgeçersen ikinci el 14 pro al ama parça alıcam diyorsan 13 al ve 15 ile aralarında uçurum fark yok 13 ten sonra alacaksan pro model al

Geri