IPhone 13 Pil kullanımı normalmi

Öyle bir veri yok attığın resimlerde. En az 6 saat gitmiş.
Veriyle alakası yokki ben anlık söylüyorum mesela Instagram da gezinirken 60 diyelim 5 dk sonra 57 oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim 3 yıllık 14 plus 6.5 saat gidiyordu. geçen gün 16 pro maxe geçtim. normal kullanımda 10 saat üstü veriyor ekran süresi bence biraz daha fazla olabilirmiş

cihazın 3 günlük yani o yüzden biraz daha fazla olmalıymış 3 yıllık 14 plustan iyi olmalı en azından bence.
Belki üst model olduğu içindir hocam

Veriyle alakası yokki ben anlık söylüyorum mesela Instagram da gezinirken 60 diyelim 5 dk sonra 57 oluyor

Belki üst model olduğu içindir hocam
yani ne kadar üst modelde olsa biri 3 günlük biri ise nerdeyse 3 yıllık 2022 aralık alınmaydı yani pili 80di

En doğru ölçüm için şarjı 100 yapıp şarjdan çıkarıyorsun, bir sonraki gün şarjdan çıkarttığın saatte ilk attığın fotoğraftaki kısmı atıyorsun buraya.

Her pil aynı olmuyor. Lityum iyon piller maalesef böyle. Kimi çok iyi değer alabilirken kimi biraz daha düşük değer alabiliyor. Yani ben gerçekten çok şanslıyım. %85 pil sağlığı 2 yılı geçti cihaz. 6 saat ekran süresinde %75-80 arası gitmiş. Netflix, youtube felan izlesem full 9-10 saat görebilirim.
İlk zamanlar ben 8-9 saat normal kullanımda alıyordum. Dışarı çıktığımda 20-30 bile yetiyordu gün boyu.

En doğru ölçüm için şarjı 100 yapıp şarjdan çıkarıyorsun, bir sonraki gün şarjdan çıkarttığın saatte ilk attığın fotoğraftaki kısmı atıyorsun buraya.
Evet, bu çok daha makul olur.

Ya da şarjın 1 günden az gidiyorsa 0'a yaklaştığı zaman at.

Her pil aynı olmuyor. Lityum iyon piller maalesef böyle. Kimi çok iyi değer alabilirken kimi biraz daha düşük değer alabiliyor. Yani ben gerçekten çok şanslıyım. %85 pil sağlığı 2 yılı geçti cihaz. 6 saat ekran süresinde %75-80 arası gitmiş. Netflix, youtube felan izlesem full 9-10 saat görebilirim.
İlk zamanlar ben 8-9 saat normal kullanımda alıyordum. Dışarı çıktığımda 20-30 bile yetiyordu gün boyu.

Evet, bu çok daha makul olur.
Tamamdır hocam sağolun

Ya da şarjın 1 günden az gidiyorsa 0'a yaklaştığı zaman at.
hocam 1 günü çıkardı çok yoğun kullanmadım verilerde şu şekilds bana normal geldi bugün ağırlıklı instagram tt kullandığım için
IMG_0065.webp

Geri