Neler Yeni

İphone 13 Pro Max Yurtdışı alınır mı??

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
Merhaba aklımda bir kaç aydır yurtdışı olarak iphone 13 pro max almak var.Fakat bugün gördüğüm bir olay var artık geçici imei kaydı yapılmıyormuş yani geçici uzatma yapılmıyormuş.Herhangi bir resmi açıklama resmi gazetede bir haber görmedim fakat e-devlet üzerinden geçici imei kaydı uzatma sitesine ulaşılamıyor diyor.Eğer alırsam telefoncular yinede aldığım telefonu uzatabilir mi.Ya da herhangi bir sistem güncellemesi olabilir mi e-devlet için belki kuralları yeniliyorlardır.Yani bilmiyorum kafam çok karışık.Telefonculara sorsam onlarda telefonu satmak için evet yeniliyoruz diyeceklerdir bu yüzden onlarada güvenim yok.Yani bilen birisi varsa lütfen açıklık getirsin.Teşekkürler

bkz. https://www.turkiye.gov.tr/btk-kullanim-suresi-uzatma
Mesaj otomatik birleştirildi:

@şahin doğan Hocam siz iphone 12 yurtdışı kullanıyorsunuz.Siz bilirsiniz belki.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Alınmaz, geçici uzatma kapatıldı

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıklama sonradan da gelebilir, siteyi silmişler :)
Herhangi bir haber siteside bunun haberini yapmadığı için biraz korkuyorum.Çünkü bu cuma hem ekran kartı hemde telefon almayı planlıyorum aynı anda alayım sonradan uğraşmak istemiyorum.Çok kararsızım açıklamada yapılmadı sizde kapatıldığını söylüyorsunuz.Aşırı kafam karışık.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Herhangi bir haber siteside bunun haberini yapmadığı için biraz korkuyorum.Çünkü bu cuma hem ekran kartı hemde telefon almayı planlıyorum aynı anda alayım sonradan uğraşmak istemiyorum.Çok kararsızım açıklamada yapılmadı sizde kapatıldığını söylüyorsunuz.Aşırı kafam karışık.
Telefon alacaksan yurt içi al, yurtdışı çok sıkıntı olur bundan sonra

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Pasaport ile imei kaydetme hala yapılıyor olması lazım.

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pasaport ile imei kaydetme hala yapılıyor olması lazım.
Hocam o zaten halen yapılıyor fakat onu yapmak son seçenek olarak görüyorum çünkü onun için yurtdışına çıkman lazım + olarak sadece 3 sene boyunca senin sim kartın kullanılacak falan o biraz kötü geldi gözüme.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Hocam o zaten halen yapılıyor fakat onu yapmak son seçenek olarak görüyorum çünkü onun için yurtdışına çıkman lazım + olarak sadece 3 sene boyunca senin sim kartın kullanılacak falan o biraz kötü geldi gözüme.
Yapacak bir şey yok hocam ne yazık ki. Iphone 13 Pro Max gibi bir telefon alıyorsan zaten 3 sene rahatlıkla götürür. Ki Türkiye fiyatının bayağı altına satın alıyorsun yurt dışı olduğu için. Geçici uzatmayı da kapattıklarına göre tek çare pasaport kaydı yapmak.

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
Yapacak bir şey yok hocam ne yazık ki. Iphone 13 Pro Max gibi bir telefon alıyorsan zaten 3 sene rahatlıkla götürür. Ki Türkiye fiyatının bayağı altına satın alıyorsun yurt dışı olduğu için. Geçici uzatmayı da kapattıklarına göre tek çare pasaport kaydı yapmak.
Hocam götürür götürürde onda sıkıntı yok örnek veriyorum seneye kafam esti iphone 15'e geçmek istedim falan yani satsan satılmaz atsan atılmaz bir durumda olacak.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Hocam götürür götürürde onda sıkıntı yok örnek veriyorum seneye kafam esti iphone 15'e geçmek istedim falan yani satsan satılmaz atsan atılmaz bir durumda olacak.
Açıkçası IPhone 12 den sonrası traş geliyor bana. Büyük yenilik vs. yok. YouTube dan da kanallardaki içerikleri inceleyebilirsin. 13 çıktığında 12 deki kamera lenslerinin yerini değiştirdiler. Ekstra bir sensör/lens eklediler vs. Yeniliğe dair çok bir şey yok IPhone geçmişte de tercih etmedim şimdi de açıkçası etmeyi hiç düşünmüyorum. Ortada bir iyileştirme bir yenilik yok verilecek paraya asla deymiyor. IPhone 14 40K küsür fiyatlardan satılacak yani benim fikrimce asla ama asla değmez. Sadece gösteriş telefonu olacak. İleriki modellerinde de farklı bir yol izleyeceğini pek zannetmiyorum.

Paran varsa yurt dışına bulaşmadan yurt içi alabilirsin. IPhone telefonların hak etmese de prestiji olduğundan ikinci elden satarken çok değer kaybı olmuyor. Eskiyi satıp yeni modeli alabilirsin.

şahin doğan

80+ Platinum
Site kapatıldı ama dediğiniz gibi haber yok. Site bakımda vs de olabilir bir kaç gün beklemek lazım.

Top Bottom