20 den aşağı düşürme 80-90 arası şarjdan çek şarjda oynama. Bende de iphone 13 var 10 günden sonra falan normale binmişti.dün iphone 13 aldım ve şarjı 1 gün gitmedi pil ne zaman kullanıma alışır (çevremdekiler alışır diye söyledi) veya ne yapmam gerekir pil sağlığını bozmak istemiyorum
oyle yapıyorum kankam tesekkurler20 den aşağı düşürme 80-90 arası şarjdan çek şarjda oynama. Bende de iphone 13 var 10 günden sonra falan normale binmişti.
tamamdırAlışma olayı yok, güncellemeler oturunca bir miktar iyileşir o kadar.
dün aldım son 48 saate basıp atıyorumPil kısmından son 10 gün yazan kısıma tıklayıp %100 kullanıma en yakın günün ekran görüntüsünü at.
bu mudur hocamPil kısmından son 10 gün yazan kısıma tıklayıp %100 kullanıma en yakın günün ekran görüntüsünü at.
9 saat kullanmışsın hocam daha ne kadar iyi olmasını bekliyorsun?oyle yapıyorum kankam tesekkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır
dün aldım son 48 saate basıp atıyorum
bu mudur hocam
reis aramalar insta falan ama daha diger arkadasin dedigi gibi alismadi daha batarya 10 gün sonra bana hatırlatın son durumu söyliyim (unutkanım)9 saat kullanmışsın hocam daha ne kadar iyi olmasını bekliyorsun?
iPhone'da alışma durumu vs yok.reis aramalar insta falan ama daha diger arkadasin dedigi gibi alismadi daha batarya 10 gün sonra bana hatırlatın son durumu söyliyim (unutkanım)
hocam 9saat ekran süresi görmüşsün daha ne olsunoyle yapıyorum kankam tesekkurler
tamamdır
dün aldım son 48 saate basıp atıyorum
bu mudur hocam
kuzende 11 var eskiden 5 6 saat alırdı şimdi 10 11 ekran süresi alıyoriPhone'da alışma durumu vs yok.
orası oyle ama bilmiyorum bi telefona 43k para vermişimhocam 9saat ekran süresi görmüşsün daha ne olsun
ben %84 pil yüzdeli ip12 imde aktif olarak oyun oynuyorum rahat 6-7 saatleri görüyorum.kuzende 11 var eskiden 5 6 saat alırdı şimdi 10 11 ekran süresi alıyor
orası oyle ama bilmiyorum bi telefona 43k para vermişim
128gb yi o paraya aldım demekuzende 11 var eskiden 5 6 saat alırdı şimdi 10 11 ekran süresi alıyor
orası oyle ama bilmiyorum bi telefona 43k para vermişim