Neler Yeni

İphone 13 vs iphone 13 pro vs iphone 14

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Maalesef yanlış. Yüksek Hz iPhone cihazlar çoğu zaman 80 Hz seviyesinde çalışıyor batarya ömrü için. Aksine 120 Hz bir Android cihazla yan yana kıyaslayarak aradaki farkı anında anlarsın.
Aslında 10 Hz ile 120 Hz arasında anlık geçiş yapıyor batarya ömrü için. Örneğin normal bir yazı okurken ekranı 10 Hz’e düşürüp ekranı kaydırdığınızda 120 Hz’e kadar çıkıyor ekran yenileme hızı. Fakat size o 10 Hz’den 120 Hz’e çıkışı hissettirmeden yapıyor.
Ben de 13 Pro kullanıcısıyım amma velakin aradaki 6000 TL farka değmiyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,331
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Aslında 10 Hz ile 120 Hz arasında anlık geçiş yapıyor batarya ömrü için. Örneğin normal bir yazı okurken ekranı 10 Hz’e düşürüp ekranı kaydırdığınızda 120 Hz’e kadar çıkıyor ekran yenileme hızı. Fakat size o 10 Hz’den 120 Hz’e çıkışı hissettirmeden yapıyor.
Ben de 13 Pro kullanıcısıyım amma velakin aradaki 6000 TL farka değmiyor.
Bir AVM'de 120 Hz Android cihazla kıyasla, aralarındaki farkı hissedeceksin. Geçiş falan hikaye maalesef. 1-2 uygulama haricinde çoğunlukla 80 Hz maalesef cihazın.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
14 pro yd al bende öyle yapcam

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
13 kullanıyorum sadece pilinden memnun değilim. 14 pro max geçmek istiyorum parama kıyamıyorum. kaldık böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yd imei uzatma e-sim işlemleri devam mı bozuldu mu kimse adam akıllı açıklamıyor

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
13 kullanıyorum sadece pilinden memnun değilim. 14 pro max geçmek istiyorum parama kıyamıyorum. kaldık böyle.

yd imei uzatma e-sim işlemleri devam mı bozuldu mu kimse adam akıllı açıklamıyor
Hocam uzatma islemleri yok artık 120 gün süresi var ama gidip 14 pro alsa imei kaydı yaptırsa yine 15k karda oluyo

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Kamerayı çok fazla kullanıyorum kendi resimlerim ve etrafı çekme anlamında ve muazzam sonuçlar. Özellikle iso vs ince ayarları var onları düzgün yapabilirsen çok güzel kareler çıkartıyor ortaya. Pil olarak aktif olarak sürekli kullanıyorum okulda derste dahil işlerime vs baktığımdan dolayı, bazen yetmeyebiliyor. Airpods Pro'da 6-7 saat bağlı kalıyor. Doğal yani yetmemesi.
Birde kamera lensi çok çiziliyormuş kamera lensi illaki alayım mı yoksa lensi koruyan kılıf alsamda olur mu?

Yd işleri artık bitti ben almanızı çok önermem.

Kamerayı çok fazla kullanıyorum kendi resimlerim ve etrafı çekme anlamında ve muazzam sonuçlar. Özellikle iso vs ince ayarları var onları düzgün yapabilirsen çok güzel kareler çıkartıyor ortaya. Pil olarak aktif olarak sürekli kullanıyorum okulda derste dahil işlerime vs baktığımdan dolayı, bazen yetmeyebiliyor. Airpods Pro'da 6-7 saat bağlı kalıyor. Doğal yani yetmemesi.
Son olarak kaç sene kullanırım 13 proyu.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Birde kamera lensi çok çiziliyormuş kamera lensi illaki alayım mı yoksa lensi koruyan kılıf alsamda olur mu?

Yd işleri artık bitti ben almanızı çok önermem.

yd işleri bitmedi yd işleri toplu alanlar için bitti satmaya çalışanlar için bitti

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Kamera lensi çizilmesi biraz sana bağlı. Ben lens koruyucunun lenslere zarar verdiğini düşündüğümden takmadım. Şu an hiçbir çizik yok dikkatli kullandığın sürece sorun yaşamazsın.
Bu da aynı şekilde sana bağlı, cihazı temiz sağlam kullanırsan 5-6 yıl rahat çıkartırsın.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Kamera lensi çizilmesi biraz sana bağlı. Ben lens koruyucunun lenslere zarar verdiğini düşündüğümden takmadım. Şu an hiçbir çizik yok dikkatli kullandığın sürece sorun yaşamazsın.

Bu da aynı şekilde sana bağlı, cihazı temiz sağlam kullanırsan 5-6 yıl rahat çıkartırsın.
Tamamdır teşekkür ederim peki kamera koruyucu kılıflar var onlar bir sıkıntı yaratırmı artı kamera lensini gözlük camı mendili ile silsem bir sorun olur mu?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Tamamdır teşekkür ederim peki kamera koruyucu kılıflar var onlar bir sıkıntı yaratırmı artı kamera lensini gözlük camı mendili ile silsem bir sorun olur mu?
Kamera koruyucu kılıf kullanmıyorum 3 kameranın arasında hiç boşluk yok yani. Ben her gün gözlük temizleme bezi ile siliyorum telefonu. Islak mendille silme de mikrofiber bez veya gözlük temizleme beziyle silmelisin.

Reindi

80+ Silver
Arada 6.000 TL'lik fark var. 144 Hz monitörler 2.500 - 3.000 TL'den başlıyor. Bilmem farkında mısınız..
Ayrıyeten iOS işletim sisteminin animasyonları vs. oldukça akıcıdır. 120 Hz ekranın verdiği akıcılığı veremese de göze kötü gözükmez.
kocaman 23-27 inc ekranlarla küçücük ekranı bir tutamazsın ben sadece 120 çok akıcı oluyor dedim ve o 120hz için 6000 lira değer yani

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Kamera koruyucu kılıf kullanmıyorum 3 kameranın arasında hiç boşluk yok yani. Ben her gün gözlük temizleme bezi ile siliyorum telefonu. Islak mendille silme de mikrofiber bez veya gözlük temizleme beziyle silmelisin.
Tamamdır teşekkür ederim.

Top Bottom