IPhone 13 vs Samsung S24

one ui 5 7den kararlıymış one ui 7 kullandığı telefon çakma falan olması lazım öyle olması için
Ben kullandığını bile düşünmüyorum, ya da dediğim gibi düşük segment cihazda kullandığı için böyle konuşuyor.

2.el fiyatlarına ve şeye kıyasla sana genel bi inceleme yazıcam ve en son kendi kararımı belirticem
Iphone 13 ü ortalama 26-30 arası temizini edinebilirsin
S24 ise 30-34 arası oluyor genelde
Ben Zamanında S20FE de kullandım şu anda iphone13 kullanıyorum. Öncelikle sana şunu sormamız lazım:
Oyun oynayacak mısın?
Cevap evet ise direkt samsunga yönel çünkü iphone cihazlar oyun oynarsan pil konusunda canını bir hayli sıkabilir. Onun dışında gene pil senin için kritik bir etken ise s24 e yönel gene.
Eğer diyorsan ki, ben telefonu arama sosyal medya ve bankacılık gibi basit şeylerde kullanırım, oyun falan oynamam dersen iphone13 tercih edilebilir.

Kamera konusunda iyi ve kötü yanları değişiyor, orda genel bi şeye tutamam.
Arayüz olarak iki cihazda iyi, oneui geliştiriyorlar aynı keza ios yazılımı da geliştiriliyor.
Ekran olarak zaten samsung ayrı seviye onu kıyas bile edemem.
Eğer dediğim kriterlere (kalın yazılar) uyuyorsan ve hevesin de varsa iphone13 tercih edip deneyebilirsin, hoşuna gitmezse satıp aynı fiyatlara veya 1000-2000TL farklarla s24 e geçebilirsin. Aklına takılan bir şey kaldıysa yaz bildiğimce ve kullandığımca yanıtlarım (:

Kardesim sen telefonla render mi aliyorsun telefon la 1 2 oyun oynarsin alo dersin sosyal medyada gezer video izlersin allah icin bilgisayar almiyorsunuz ki s 21 kullaniyorum hala yavaslama yok telefonun hafizasini cok doldurmassan problem olmaz a serileri yavaslar guvenle s 24 alabilirsin
Evet alıyorum başka sorun? Oyunumuda oynarım sosyalmedyada hdr kullanırım herşeyinden sonuna kadar yararlanırım. Senin mantığınla bakarsak iphone 8 ve x bile hala iş görüyor :D torosa binmek var Mercedes,bmw,audi binmek var arada fark var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaldı ki scamsung telefonlarına daha güncelleme bile veremedi. A serisi ve Fe serisi aldı ama s24 serisi ve s23 serisi avucunu yalıyor :D

Evet alıyorum başka sorun? Oyunumuda oynarım sosyalmedyada hdr kullanırım herşeyinden sonuna kadar yararlanırım. Senin mantığınla bakarsak iphone 8 ve x bile hala iş görüyor :D torosa binmek var Mercedes,bmw,audi binmek var arada fark var.

Kaldı ki scamsung telefonlarına daha güncelleme bile veremedi. A serisi ve Fe serisi aldı ama s24 serisi ve s23 serisi avucunu yalıyor :D
Iphone 13 le ne kadar yararlabilirsin ve samsung un s serini Toros yerine koyman gercekten cok sacma isten anlamiyorsan foruma girme bu tanesini 6 sene kullanisan apple max 4 sene ve samsung un s serileri gercekten harika yapay zeka ozellikleri ve 7 yil guncelleme garantili geliyor iphone alip rezil olacagima s serisi alip kral olurum teknolojileri den anlamayanalr yazmasin

Iphone 13 le ne kadar yararlabilirsin ve samsung un s serini Toros yerine koyman gercekten cok sacma isten anlamiyorsan foruma girme bu tanesini 6 sene kullanisan apple max 4 sene ve samsung un s serileri gercekten harika yapay zeka ozellikleri ve 7 yil guncelleme garantili geliyor iphone alip rezil olacagima s serisi alip kral olurum teknolojileri den anlamayanalr yazmasin
Bence türkçe bilmeyenler, algılayamayanlar ve birçok cihazı denemeyenler konuşmasın. Kaldı ki iphone 7 ve 8 bile hala güvenlik güncellemesi alıyor kullanan kullanır eski cihazını zaten?

kaldı ki s24 exynos ve sd arasında ciddi batarya ve stabil farkı var aynı paraya daha kötü muamele görmek istersen orasını bilemem. Enayi yerine konuşmaya devam exynos 2400 ile

2 yıl olcak nerdeyse aktif olarak s23 kullanıyorum çok memnunum ne donma kasma falan yok tek eksisi batarya oda çok kullandığım için.

Bence türkçe bilmeyenler, algılayamayanlar ve birçok cihazı denemeyenler konuşmasın. Kaldı ki iphone 7 ve 8 bile hala güvenlik güncellemesi alıyor kullanan kullanır eski cihazını zaten?

kaldı ki s24 exynos ve sd arasında ciddi batarya ve stabil farkı var aynı paraya daha kötü muamele görmek istersen orasını bilemem. Enayi yerine konuşmaya devam exynos 2400

kaldı ki s24 exynos ve sd arasında ciddi batarya ve stabil farkı var aynı paraya daha kötü muamele görmek istersen orasını bilemem. Enayi yerine konuşmaya devam exynos 2400 ile
Belliki sen hic s serisi denemissin s serileri senin denedigin a serileriyle karistirma ve teknolojik aletler kisilerin ihtiyaclarina göredir bunu algilayamamis bir teknoloji cahiline laf anlatmakla vakit kaybetmicem

2.el fiyatlarına ve şeye kıyasla sana genel bi inceleme yazıcam ve en son kendi kararımı belirticem
Ben Zamanında S20FE de kullandım şu anda iphone13 kullanıyorum. Öncelikle sana şunu sormamız lazım:
Oyun oynayacak mısın?
Cevap evet ise direkt samsunga yönel çünkü iphone cihazlar oyun oynarsan pil konusunda canını bir hayli sıkabilir. Onun dışında gene pil senin için kritik bir etken ise s24 e yönel gene.
Eğer diyorsan ki, ben telefonu arama sosyal medya ve bankacılık gibi basit şeylerde kullanırım, oyun falan oynamam dersen iphone13 tercih edilebilir.

Arayüz olarak iki cihazda iyi, oneui geliştiriyorlar aynı keza ios yazılımı da geliştiriliyor.
Eğer dediğim kriterlere (kalın yazılar) uyuyorsan ve hevesin de varsa iphone13 tercih edip deneyebilirsin, hoşuna gitmezse satıp aynı fiyatlara veya 1000-2000TL farklarla s24 e geçebilirsin. Aklına takılan bir şey kaldıysa yaz bildiğimce ve kullandığımca yanıtlarım (:
Şu yazdığım uzun yazıdan sonra halen daha marka atışması ve para almış gibi savunanlar var, alıcının kafasını karıştırmaktan ve mesaj kirliliği hariç bir şey yapmıyorsunuz dostlar.

Belliki sen hic s serisi denemissin s serileri senin denedigin a serileriyle karistirma ve teknolojik aletler kisilerin ihtiyaclarina göredir bunu algilayamamis bir teknoloji cahiline laf anlatmakla vakit kaybetmicem
Ya he dostum s21 kullanıyorsun. Geçen sene 1 yıl boyunca s24u kullandım ne anlatıyorsun? Her 2 senede bir model değiştiririm. Neyse s23 ve 24 serisi almadı one uı 8.0 ama fe serisi aldı enayi yerine konulmaya devam edebilirsin

En kötü çip ve en geç gönderilen yazılımdan devam elini sürmesini kadar cihaza dokunmuşumdur hocam.

Kaldı ki s24unun ekranı sorunluydu yoksa kullanamaya devam ederdim max scamsungun üretim kontrol kalitesi işte

Oyun oynayacak mısın?

Valla hocam, konuyu 1 günlüğüne girme fırsatı bulamadım. Şimdi gireyim bakayım dedim, az çok tahmin ettiğim senaryo yaşanmış. Nasıl oluyor bilmiyorum ama bu ülkede her konuda insanlar ikiye bölünüyor: %50 / %50. Senin yazdığına gelirsek reis, ben telefonda 8 saat civarı ekran süresi alıyorum. Bunun 1-2 saati oyun, bazen daha az. Diğer zaman geçirdiğim yerler genel olarak sosyal medya. Kamera konusu çok da önemli değil benim için; üzmediği sürece sorun yok. Yani benim için gün içinde el terletecek kadar ısınmadığı sürece sorun olmaz. İlk sayfada bir arkadaş 13 yerine 16e önermişti, o olabilir belki de. iPhone benim ailenin boykot radarına yakalanmış, sanırsam o tarafa pek hoş bakmıyorlar. Samsung tarafında S24 serisi güzel de keşke Snapdragon işlemcisini Türkiye’ye getirselermiş. Valla birkaç haftaya değiştireceğim büyük ihtimalle. İkna edebilirsem ilk tercihler ios olcak şekilde 16e veya S24+ ya da S24 base/13 düşünüyorum ios tarafını beğenmezsem dediğiniz gibi satar samsung tarafına geçerim.

Valla hocam, konuyu 1 günlüğüne girme fırsatı bulamadım. Şimdi gireyim bakayım dedim, az çok tahmin ettiğim senaryo yaşanmış. Nasıl oluyor bilmiyorum ama bu ülkede her konuda insanlar ikiye bölünüyor: %50 / %50. Senin yazdığına gelirsek reis, ben telefonda 8 saat civarı ekran süresi alıyorum. Bunun 1-2 saati oyun, bazen daha az. Diğer zaman geçirdiğim yerler genel olarak sosyal medya. Kamera konusu çok da önemli değil benim için; üzmediği sürece sorun yok. Yani benim için gün içinde el terletecek kadar ısınmadığı sürece sorun olmaz. İlk sayfada bir arkadaş 13 yerine 16e önermişti, o olabilir belki de. iPhone benim ailenin boykot radarına yakalanmış, sanırsam o tarafa pek hoş bakmıyorlar. Samsung tarafında S24 serisi güzel de keşke Snapdragon işlemcisini Türkiye’ye getirselermiş. Valla birkaç haftaya değiştireceğim büyük ihtimalle. İkna edebilirsem 16e veya S24+ ya da S24 base düşünüyorum.
Oyun oynayacaksan 16e düşünme reis, s24 teki exynos fazla ısınmadığı sürece çok performanslı işlemci zaten.

Oyun oynayacaksan 16e düşünme reis, s24 teki exynos fazla ısınmadığı sürece çok performanslı işlemci zaten.
bu arada iphone 13 kullanıyorum merak ettiğin varsa sorabilirsin.

He işin rengi değişir o zaman

bu arada iphone 13 kullanıyorum merak ettiğin varsa sorabilirsin.

Alalı kaç yıl oldu, pil sağlığı düşme oranı nasıl reis bide ilk aldığın günki performanstamı çalışıyor yoksa arada bir geçikme falan oluşuyormu?

Geri