IPhone 14 pil sağlığı koruma

Reaksiyon skoru
13
herkese selam gectiğimiz günlerde iphone 14 aldım pil sağlığını korumak icin 20-80 olayini soyluyorlar ben de 20de sarja takıp 95 gibi çıkartıyorum öncelikle 100e kadar sarj etsem sıkıntı olurmu ve pil sağlığını korumak icin baska neler yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.

15-90 arası kullan telefona okadar para verip 20 ile 80 arası % 50 şarj eksik kullanmaya gerek yok

normal bende 15 pro var akşam uyurken 70 falansa şarjı sabah uyandığımda 67 falan olmuş oluyor

Bu kadar kasmaya gerek yok altı üstü bir telefon ama yine de %10'un altına çok düşürmemeye çalışın yeter.

herkese selam gectiğimiz günlerde iphone 14 aldım pil sağlığını korumak icin 20-80 olayini soyluyorlar ben de 20de sarja takıp 95 gibi çıkartıyorum öncelikle 100e kadar sarj etsem sıkıntı olurmu ve pil sağlığını korumak icin baska neler yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
ondan önce daha önemli olan şey hızlı şarj adaptörü pil sağlığını hızlı düşürüyor haziran ayında sıfır 11 aldım 20-80 döngüsünde kullandım hep şuan 95 mesela pil sağlığı.

Ya o kadar para verdiğin bir cihazı kullanmamak aşırı saçma bir davranış değil mi? Pil sağlığına bakmak için köle olmaya gerek yok 15 promaxim 86da hala ilk günkü gibi (85ten sonra sapıtacak mı merak ediyorum)

Ayrıca diyelim düştü uygun fiyata değiştiriyorlar. Bence dert etmeyin sonuna kadar cihazı kullanın.

Yani 1 senenin sonunda kafana göre kullansan bile 90 a düşer anca buda çok fark etmez satmayı düşünmüyorsan takma kullan kafana göre

Ya o kadar para verdiğin bir cihazı kullanmamak aşırı saçma bir davranış değil mi? Pil sağlığına bakmak için köle olmaya gerek yok 15 promaxim 86da hala ilk günkü gibi (85ten sonra sapıtacak mı merak ediyorum)

Ayrıca diyelim düştü uygun fiyata değiştiriyorlar. Bence dert etmeyin sonuna kadar cihazı kullanın.
haklısınız saçma bir davranıs ama uzun omurlu olmasını istiyorum o yuzden boyle dusunmustum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani 1 senenin sonunda kafana göre kullansan bile 90 a düşer anca buda çok fark etmez satmayı düşünmüyorsan takma kullan kafana göre
haklısınız bence de

Kafaya takmayın.Hunharca kullanın. Pil problemi yaşarsanız değiştirtirsiniz.Her gün %20 kayıp vererek şarjı kullanmaktansa 2-3 senede bir pili değiştirmeyi tercih ederim.

haklısınız saçma bir davranıs ama uzun omurlu olmasını istiyorum o yuzden boyle dusunmustum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haklısınız bence de
Ya reis uyguna depiştiorlar bataryayı appleda kullan gitsin zaten sen istemesende apple düşürecek eninde sonunda

benim note 8 in pil sağlığı - 10 falandır 15 20 civarındayken pil uyarı sesleri aynı anda geliyor ve süprayz, şarjınız bitmiş sadfgaskjfgsda
galiba değiştirmenin zamanı gelmiş 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,591
Üyeler
187,213
Son üye
LordJosephs
Geri