Yardım IPHONE 14 PRO MAX vs IPHONE 15 PRO ?

Deepied

80+
Reaksiyon skoru
49
Bütçe
70000
Selamun Aleykum

Bu aralar telefonum bozuldu ve acılen telefon almam lazım ama kararsız kaldım!

Yenı cıkan iphone 15 pro mu yoksa 14 pro veya 14 pro max mı almalıyım karar veremedım ozellıklık farklarını fılan neden onu almalıyım soylersenız cok sevınırım : )

Her türlü 15pro.
İslemci

İphone 15 pro al Bence. İşlemcisi çok iyi. Pc oyunu oynuyorsun. El konsolu + telefon almış gibi oluyorsun.

islemcide kardesım cok fark varmıda bıde cok pahalı dıgerlerıne nazaran
hocam fiyat farkına bağlı arada çok fark yok hız testlerini izleyebilirsin ufak saliselik farklar var fiyat farkı çoksa 14 pm yapıştır

hocam fiyat farkına bağlı arada çok fark yok hız testlerini izleyebilirsin ufak saliselik farklar var fiyat farkı çoksa 14 pm yapıştır
tamam eyvallah hız testlerını bulup atabılırımısın ben bulamadım pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İphone 15 pro al Bence. İşlemcisi çok iyi. Pc oyunu oynuyorsun. El konsolu + telefon almış gibi oluyorsun.
fıyat farkı cok ama hocam o bıraz sıkıntıda

tamam eyvallah hız testlerını bulup atabılırımısın ben bulamadım pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fıyat farkı cok ama hocam o bıraz sıkıntıda
Naptığınıza bağlı İphone 14 e ben kötü demiyorum çok iyi telefondur. Ama dediğim gibi oyun falan oynayacaksanız iphone 15 en iyi seçim olacaktır.

Selamun Aleykum

Bu aralar telefonum bozuldu ve acılen telefon almam lazım ama kararsız kaldım!

Yenı cıkan iphone 15 pro mu yoksa 14 pro veya 14 pro max mı almalıyım karar veremedım ozellıklık farklarını fılan neden onu almalıyım soylersenız cok sevınırım : )
14 PRO YETERLİ O PARAYA DEĞMEZ

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    307.7 KB · Hit: 119
iPhone 15 Pro tabii ki.

İphone 15 Pro daha mantıklıda son ısınma ve sağlamlık olaylarını görünce benim alasım gelmezdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,678
Üyeler
184,041
Son üye
berattrn1
Geri