İPHONE 14 PRO'DAN - 15 PRO MAX'E GEÇMEYE DEĞER Mİ?

mamy1059

80+
Reaksiyon skoru
26
Öncelikle iyi forumlar.
Arkadaşım iphone 15 pro max var 1 yıl daha garantisi devam ediyor 65 bin telefoncudan teklif almış aynı fiyata bana veriyor. Telefon temiz baya dikkatli kullanan birisi.
Şuan iphone 14 pro kullanıyorum 3.5 sene oldu gayet memnunum amacım sadece model yükseltmek 40-45 piyasası var benim telefonun üstüne 20 ekleyip model yükseltmeye değer mi?

Öncelikle iyi forumlar.
Arkadaşım iphone 15 pro max var 1 yıl daha garantisi devam ediyor 65 bin telefoncudan teklif almış aynı fiyata bana veriyor. Telefon temiz baya dikkatli kullanan birisi.
Şuan iphone 14 pro kullanıyorum 3.5 sene oldu gayet memnunum amacım sadece model yükseltmek 40-45 piyasası var benim telefonun üstüne 20 ekleyip model yükseltmeye değer mi?
aynı geçişi sağladım, şu an aşırı memnunum sanırsam 2-3 model sonrasına kadar değiştirmeyi düşünmüyorum

imkan el verirse düz 17 ye geçiş yapabilirsin yoksa da beklemenin bi anlamı yok 15 pro sağlam bir cihazdır

Öncelikle iyi forumlar.
Max cihaza geçmek istiyorsan geçilir yoksa 14-15 arası farka değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,312
Üyeler
185,704
Son üye
daywollker
Geri