dynmic ada için alıyorum yoksa 13 de beni idare eder miBence alınmaz (pil performansı düşük, sağlığı daha hızlı düşüyor ve ısınma problemleri var)
Bence 16e alınabilecek en iyi iphone bu bütçede (16 ya çıkamıyorsan)
Ultra geniş açı, magsafe ve notch dan vazgeçiceksin bunlardan herhangi birini günlük hayatında kullanmıyorsan 16e al geç
13 yeni iphone 11 şu an bence her türlü 2 sene çıkartırdynmic ada için alıyorum yoksa 13 de beni idare eder mi
Çok fark varsa alırım yoksa sence 2. El 13 pro veya 14 pro mu alayım13 yeni iphone 11 şu an bence her türlü 2 sene çıkartır
Bütçen çok yoksa maaşın çok değilse yükseltmeye gerek yok bence
kanka 17 al alamıyorsan 16e al gecÇok fark varsa alırım yoksa sence 2. El 13 pro veya 14 pro mu alayım
Bence onlara da bulaşma 2 yıl sonra güncelleme almayacak artık o cihazlar üstteki arkadaşın dediği gibi 17 veya 16e alÇok fark varsa alırım yoksa sence 2. El 13 pro veya 14 pro mu alayım
17 pahalı 16e de tek kamera iPhone se gibiBence onlara da bulaşma 2 yıl sonra güncelleme almayacak artık o cihazlar üstteki arkadaşın dediği gibi 17 veya 16e al
Prestij için telefon almıyorsan veya ultra geniş kullanmıyorsan önemi yok17 pahalı 16e de tek kamera iPhone se gibi