thecrucial23
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
iphone 15 pro var 88 pil çok kararsız kaldım geçip geçmemekte
Gerek yok geçmeneiphone 15 pro var 88 pil çok kararsız kaldım geçip geçmemekte
iphoneda olduğu kadar yok o kadar vergi samsung 1.2 katına satılırken hatta s11 daha ucuza satılırken iphone 2.36 katına satılıyordostum neden koysun ki her şeyde var vergi
s25 geçmeyin s26 çıkacakBen geçmek için bir sebep göremedim. Bende 12 kullanıyorum, bu sene geçmeye değecek bir şey çıkarsa 17 Pro Max düşünüyordum ama fos çıktı yine. Bataryayı servise yeniletip 1 sene daha devam edeceğim ya da saati ve telefonu satıp tamamen Galaxy S25'e döneceğim, her sene aynı cihaz gerçekten sıktı artık.
Ne zaman çıkacak?iphoneda olduğu kadar yok o kadar vergi samsung 1.2 katına satılırken hatta s11 daha ucuza satılırken iphone 2.36 katına satılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
s25 geçmeyin s26 çıkacak
Çıkacak dediğin cihazın çıkmasına 6-7 ay falan var, o da tahmini tarih. O mantıkla gideceksek iPhone 17 alamayın, 18 çıkacak.iphoneda olduğu kadar yok o kadar vergi samsung 1.2 katına satılırken hatta s11 daha ucuza satılırken iphone 2.36 katına satılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
s25 geçmeyin s26 çıkacak
abartma 3-4 ay sonra tanıtılırÇıkacak dediğin cihazın çıkmasına 6-7 ay falan var, o da tahmini tarih. O mantıkla gideceksek iPhone 17 alamayın, 18 çıkacak.
2026 başında çıkacakNe zaman çıkacak?
valla bende aynı hocam 12 pro max var bendede, işimi görüyor gidipte bir telefona 100bin vermek mantıksız geliyor bana açıkcası gider başka ihtiyacımı görürümBen geçmek için bir sebep göremedim. Bende 12 kullanıyorum, bu sene geçmeye değecek bir şey çıkarsa 17 Pro Max düşünüyordum ama fos çıktı yine. Bataryayı servise yeniletip 1 sene daha devam edeceğim ya da saati ve telefonu satıp tamamen Galaxy S25'e döneceğim, her sene aynı cihaz gerçekten sıktı artık.