Iphone 15 den 17 proya geçiş

13 Pro maxten geçmek bile gereksiz geliyorken 15 pro dan geçmene hiç gerek yok bence. Aliminyum kasa yapmış adamlar zaten , arka cepte yamulursa o telefon şaşırmam. Yayıncı, ekmeğini bundan kazanan biri değilsen hiç gerek yok bence. Yine de sen bilirsin

Ben geçmek için bir sebep göremedim. Bende 12 kullanıyorum, bu sene geçmeye değecek bir şey çıkarsa 17 Pro Max düşünüyordum ama fos çıktı yine. Bataryayı servise yeniletip 1 sene daha devam edeceğim ya da saati ve telefonu satıp tamamen Galaxy S25'e döneceğim, her sene aynı cihaz gerçekten sıktı artık.

dostum neden koysun ki her şeyde var vergi
iphoneda olduğu kadar yok o kadar vergi samsung 1.2 katına satılırken hatta s11 daha ucuza satılırken iphone 2.36 katına satılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben geçmek için bir sebep göremedim. Bende 12 kullanıyorum, bu sene geçmeye değecek bir şey çıkarsa 17 Pro Max düşünüyordum ama fos çıktı yine. Bataryayı servise yeniletip 1 sene daha devam edeceğim ya da saati ve telefonu satıp tamamen Galaxy S25'e döneceğim, her sene aynı cihaz gerçekten sıktı artık.
s25 geçmeyin s26 çıkacak

iphoneda olduğu kadar yok o kadar vergi samsung 1.2 katına satılırken hatta s11 daha ucuza satılırken iphone 2.36 katına satılıyor

s25 geçmeyin s26 çıkacak
Ne zaman çıkacak?

s25 geçmeyin s26 çıkacak
Çıkacak dediğin cihazın çıkmasına 6-7 ay falan var, o da tahmini tarih. O mantıkla gideceksek iPhone 17 alamayın, 18 çıkacak.

valla bende aynı hocam 12 pro max var bendede, işimi görüyor gidipte bir telefona 100bin vermek mantıksız geliyor bana açıkcası gider başka ihtiyacımı görürüm

Çok gereksiz olur ama aşırı paran varsa geç. Bu arada hocam 2 yıllık ip15pro batarya %88 baya düşük geldi.

Geri