Yardım İphone 15 - İphone 16 ?

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
124
Ne kadar düz almak istemesem bile mecbur olarak düz almalıyım fakat 15 ile 16 arasında ki farklar nelerdir.

15 alıp yoluma devam mı etmeliyim yoksa üstüne koyup 16 mı almalıyım bilemedim farklar neler vs. yardımcı olursanız sevinirim.

Ne kadar düz almak istemesem bile mecbur olarak düz almalıyım fakat 15 ile 16 arasında ki farklar nelerdir.

15 alıp yoluma devam mı etmeliyim yoksa üstüne koyup 16 mı almalıyım bilemedim farklar neler vs. yardımcı olursanız sevinirim.
15 pro alın hocam bence ben 15 kullanıyorum pro ile 15 arasında çok fark var 15 serisi ve sonrasında artık pro promax modellerinde işlemci bile farkediyo ve 120hz gibi ekstralar var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16 için üstüne ekliyceğinize 15 pro modeli için üstüne ekleyin

android al Kurtul : D

illa da düz model alacaksan 15 alabilirsin aralarında sadece işlemci ve ram farkı var boşuna fazla para verme

çok uzun yıllardır iphone kullanan biri olarak söyleyebilirim ki yalan söylemeye gerek yok iphone un kölesi olmuşuz android telefonlar her açıdan daha mantıklı sadece o elma logosunu bırakamadığımız için böyle oluyor s24 fe ile 15 pro kapıştırıyor millet 3 kat fiyat farkı var hala 15 pro seçiyoruz.

çok uzun yıllardır iphone kullanan biri olarak söyleyebilirim ki yalan söylemeye gerek yok iphone un kölesi olmuşuz android telefonlar her açıdan daha mantıklı sadece o elma logosunu bırakamadığımız için böyle oluyor s24 fe ile 15 pro kapıştırıyor millet 3 kat fiyat farkı var hala 15 pro seçiyoruz.
bu kadar doğru bir yorum olamazdı elma yer misin deseler sevmem derim ama elma görmeye bayılıyorum özetle :/

kısa ve net diyosun
Net. 15 ve 13 arasında kalmıştım 15 alabiliyorken fiyat farkını vermek istemedim 13 aldım. Keşke 15 veya androidin en üst modelini alsaymışım.

kısa ve net diyosun
Hocam yenisi varken eskisi alınmaz saçmalığı 15-16 arası için geçerli değil arada hiçbir fark yok diyebiliriz bile fakat baktığım kadarıyla aralarında 5 bin tl gibi bir fark mevcut o yüzden iPhone 16 almanız daha iyi çünkü fiyat farkı yok nerdeyse.
Eğer fark çok olsaydı tabii ki 15 alın derdim.

Hocam yenisi varken eskisi alınmaz saçmalığı 15-16 arası için geçerli değil arada hiçbir fark yok diyebiliriz bile fakat baktığım kadarıyla aralarında 5 bin tl gibi bir fark mevcut o yüzden iPhone 16 almanız daha iyi çünkü fiyat farkı yok nerdeyse.
Eğer fark çok olsaydı tabii ki 15 alın derdim.
Teşekkür ederim değerli yorumun için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri