Öneri İPhone 15 mi 16e mi?

trenboloneren

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,131
Soru basit android önerisi yapmayın sosyal medya kamera gibi kullanımlarda hangisi daha iyi ise onu onermeniz yeterli

Kamera çok önemliyse 15 diğer bir çok konuda 16e iyidir. Ben 4 aydır 16e kullanıyorum memnunum.

Cevap Basit F/P Olarak 16E Alınır .

15 al bari dinamik adan olur kamera açısından zaten 15 daha önde yani 16e nin tek farkı kısayol tuşu var gerisi öyle aman aman fark yaratacak şeyler değil ha bir de şey var onu da es geçmeyek, iPhone 15 full şarj seni 1 günü zor çıkarır ama 16e 1 günü kesin çıkarır A18 çipi var. Telefonla iş yapmiyorsan, oyun yoksa, çok fazla sosyal medya kullanmiyorsan 15 seni 1 güne yetiştirir 16e 1.5 günü devirir. Mesela benim gibi dışarda telefonu cebinden çıkarmayan sadece aramalara cevap verip otobüste kulaklığı takip eve gidene kadar sadece müzik dinleyip eve gelince PC başına geçen hayatsiz bir tip isen kesinlikle 15 i şiddet ile tavsiye ederim, ama yok telefon hayatım olmuş diyorsan 16e al geç bak dalgana.

15 al hem dinamik ada olur hem de 0.5x olur çok iş yapmaz belki ama yine de olur yani

Düz 15 te karar kılıyorum o zaman

İşlemci yeniliği ve uzun batarya süresi benim 16e ye doğru yönelmeme sebep oluyor. Kamerada zoom ve geniş açı harici bir fark olmadığını söylüyordu bu iki modelde çoğu kişi

Aynı aralığa bende düştüm 15 aldım ve memnunum. Geniş açı ve Dinamik ada olması 16e’nin önüne geçiyor bence. Şarjdan da gayet memnunum. Dün aldığım ekran süresi.
1752650629356.webp

Soru basit android önerisi yapmayın sosyal medya kamera gibi kullanımlarda hangisi daha iyi ise onu onermeniz yeterli
15 ile 8 saat 16e ile 12 saat ekran süresi alırsın.

16e tüm AI özelliklerini alırken 15 öyle özellikleri almayacak hatta büyük ihtimalle pek bir şey almaz bundan sonra.

15 de de dinamik ada ve geniş açı kamera var o yüzden daha pahalı gibi duruyor (ki daha pahalı da zaten 10 bin lira daha pahalı 16e den )

ben olsam 15i seçerdim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri