Neler Yeni

İphone 15 mi yoksa Samsung S23Ultra mı?

Xayrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kerem Ahmet yavuz
iPhone 14 ve 15 kesinlikle olmamış modeller. 14'ün 13le aynı olmasını geçtim konuyu dağıtmayalım. 15te dynamic island dışında hiçbir şey yok. Yapay zeka teknolojilerinden yararlanamayacak. S23 ultra amiral gemisi iphone 15 ise orta-üst arası bi konumda. iPhone olsun diye direnmenizin mantığı yok. 10 yılı aşkın iPhone kullanıcısı ve şuan aktif olarak s24 ultra kullanıcısı olarak samimi yorumum.
kumlanma sorunu yaşıyor musunuz ekranda

EsdeathSama

80+ Bronze

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Volkan

Xayrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kerem Ahmet yavuz
Hocam o düz s24 ve s24+ sorunu değil miydi tam bilmiyorum. Ben öyle bir problemle karşılaşmadım.
birkaç videoyla karşılaştım ciddi kumlanma yaşayanlar olmu ultrada ondan sual etmek istedim

gymice

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
gymice
magic 6 pro da şimdi gördüm hepsine kafa tutuyor
o konuda bir bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim. ama s24u şu ana kadar gördüğüm en iyi telefon diyebilirim. yıllarca iphone da android de kullandım. ios o kadar parayı hak etmez bana kalırsa.

EsdeathSama

80+ Bronze
birkaç videoyla karşılaştım ciddi kumlanma yaşayanlar olmu ultrada ondan sual etmek istedim
Ben yaşamadım belki şanstır bilemiyorum. Ama ekranı genel olarak ele alırsak muazzam ötesi bir panel sunuyor. Elimde amiral gemisi bir televizyon taşıyor gibiyim.

Xayrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kerem Ahmet yavuz
o konuda bir bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim. ama s24u şu ana kadar gördüğüm en iyi telefon diyebilirim. yıllarca iphone da android de kullandım. ios o kadar parayı hak etmez bana kalırsa.
yanlış olmasın elimdeki telefonu 2 saat kullanmak için kapatıp buza yatırıyorum 5 sene olucak 2k ya almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yaşamadım belki şanstır bilemiyorum. Ama ekranı genel olarak ele alırsak muazzam ötesi bir panel sunuyor. Elimde amiral gemisi bir televizyon taşıyor gibiyim.
ne güzel internet yolunu deniyeceğim olmadı zaten s23u alırım o zaman

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Merhaba uzun zamandır android telefon kullanıyorum. ve uzun süre telefon değiştiremeyeceğim bu yüzdende beni uzun süre götürecek telefon arıyorum iphone 15in pil sağlığının beni korkutması dışında bir sorun yok önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum . Önerilerinizi ve neden bu olmalı dediğiniz telefonlarıda yazabilirsiniz ben nihai bu ikisinden birinde karar kıldım yerel mağzalardan alacağım meblağnın büyüklüğü yüzden görüşlerinizi bekliyorum .
Bu soru arasında kalıp bi anda kafam attı s24 ultra aldım ve kesinlikle muazzam s23 ultra dahaada f/p s23 ultra al derim

EsdeathSama

80+ Bronze
yanlış olmasın elimdeki telefonu 2 saat kullanmak için kapatıp buza yatırıyorum 5 sene olucak 2k ya almıştım

İnternetten almayı sorun etmeyecekseniz s24 ultra var o fiyata. Yakın bir zamanda ekran koruyucu ve kılıf eklersiniz bence almışken en iyisi olsun.

gymice

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
gymice

tabii ki karar yine sizin ama s24u alıp keyfini sürebilirsiniz. veya illa iphone istiyorsanız iphone 16yı bekleyin fiyatları düşsün

Xayrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kerem Ahmet yavuz
İnternetten almayı sorun etmeyecekseniz s24 ultra var o fiyata. Yakın bir zamanda ekran koruyucu ve kılıf eklersiniz bence almışken en iyisi olsun.
bakıcaz hayırlısı artık 60 görmek istemiyordum görücez gibi aksesuarlarla

Top Bottom