Neler Yeni

iPhone 15 Pro Max 110 Bin Civarında Geliyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,675
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Evet iPhone 15 serileri basına sızmış 15 pro Max için 110 bin küsur TL ler konuşuluyor büyük ihtimalle de öyle olacak zaten ama bizim insanımız uslanmaz yine geceden kapıda yatarlar kapitalist düzene katkıda bulunmak için

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_
Evet iPhone 15 serileri basına sızmış 15 pro Max için 110 bin küsur TL ler konuşuluyor büyük ihtimalle de öyle olacak zaten ama bizim insanımız uslanmaz yine geceden kapıda yatarlar kapitalist düzene katkıda bulunmak için
Uygunmuş.(saraydan selamlar)

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
kaynak nedir

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Bu sefer o kadar fazla kuyruk olacağını sanmıyorum 40 bin TL ile 110 bin TL bir değil. Umarım olmaz yani, isteyen de alabilir bu arada kapitalis falan filan katılmıyorum ben hiç. Tüm Avrupa'da fiyatlar sabitken bizim ülkede zırt pırt artıyorsa sorumlusu düzen falan değil. Hükümet. :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,675
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,675
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sefer o kadar fazla kuyruk olacağını sanmıyorum 40 bin TL ile 110 bin TL bir değil. Umarım olmaz yani, isteyen de alabilir bu arada kapitalis falan filan katılmıyorum ben hiç. Tüm Avrupa'da fiyatlar sabitken bizim ülkede zırt pırt artıyorsa sorumlusu düzen falan değil. Hükümet. :)
iPhone Bizim ülkede çok rağbet görüyor akrabalarımız yurtdışında adamlar iPhone dan çok Samsung kullanıyormuş bizde böyle

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
gayet uygun (külliyeden selamlar)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,675
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben pek duymadım açıkçası. Almanya'da Samsung iPhone'dan pahalı ve iPhone yine çok kullanılıyor
Valla benim tanıdıklarım iPhone tanıtımı oluyor dedi gittim diyor öyle Türkiye deki gibi kuyruk yok dedi hiç orada adamlara göre ucuz ondan bizde maşallahi var ama insanımız harbinden gösteriş meraklısı ben öyle düşünüyorum

Zechion

80+ Silver
bizim insanımız uslanmaz yine geceden kapıda yatarlar kapitalist düzene katkıda bulunmak için
Napsın hocam ? Milattan önce kalma s3 ile mi gezsinler. Adamın parası var ki alıyor. 10 kişiden 1 tanesi alıyor ona da gözünüz batıyor. Değişiksiniz.

Top Bottom