Merhaba arkadaşlar bugün sizlere iPhone 15 denetimimi anlatacağım öncelikle bu telefon bana doğum günümden 1 gün önce alındı ve 17 Ocak tarihi itibariyle kullanmaktayim arkadaşlar öncelikle ben sade olanını kullanıyorum bu telefona 12 pro max ten geçtim ve arada çok çok büyük farklar yok ama fazlada geliştirmeler var öncelikle en büyük gelişme kamera konusunda apple yillarca 12 mp kamera ile geçiniyordu ama bu sene bir yenilik yaptı ve 48 mp kamera yaptı ve bu fark ciddi şekilde anlasiliyor ve arkası ise aluminyum kasa telefon cidden mükemmel type c gecmesi baya iyi olmuş bataryası mükemmel ama yurt dışı telefonu ben telefonu Azerbaycan bakuden aldım burada 40000 tl gibi bir ücret ödedim ama Türkiye şartlarında çok yüksek bir telefon çünkü fiyatından dolayı bana sorarsanız bu telefon 50k etmez 40k 45k gibi bir fiyat eder ve telefona dynamic island gelmesi çok iyi olmuş telefon size iPhone 15 olduğunu baya hissettiriyor ama bana sorarsanız bu devirde bu telefonu almazdım Türkiye sartlarinda alsaniz bile yurt dışı oneririm bence benim gözümde suan en iyi fiyat performans ürünü iPhone 13 15 her ne kadar iyi olsa da malesef fiyat konusunda çok abartı bir telefon yani bana sorarsanız bu telefona 11 üstü pekte geçmeye gerek yok ama şunu soylemeliyim eksiside var bu telefonun 120hz olmaması 60hz olması nerde kaldı bu apple hala anlamıyorum ben büyük bir hüsrana uğradım böyle birsey görünce hani alacaklar için söylüyorum 50 bin tl para ödeyip 120 hz olması çok kötü yinede almayacak bir sebep değil ama 120 hz gerekliydi bence birde Ekran konusunda çok iyi anlatacaklarım bu kadardı bu benim 2-3 hafta deneyimim