iPhone 15 şarj sorunu

Emreee222

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar daha telefonu alali 1 ay olmadı bu ekran süresi normal mi ya? Bi telefon saatte %17 Şarj gidebilir mi? Telefonda bi sıkıntı olabilir mi sizce gösteriyim bi telefoncuya yolsa normal mi mobil veride kullanmıyorum bilginize
Post automatically merged:

Ss alırken kapatmışım kusura bakmayın 3 saat yazıyor

Ekler

• IMG_0297.png
    IMG_0297.png
    349.5 KB · Hit: 51
Arkadaşlar daha telefonu alali 1 ay olmadı bu ekran süresi normal mi ya? Bi telefon saatte %17 Şarj gidebilir mi? Telefonda bi sıkıntı olabilir mi sizce gösteriyim bi telefoncuya yolsa normal mi mobil veride kullanmıyorum bilginize
Üstadım ben de kullanıyorum ama ben sadece telefon görüşmesi yapıyorum. Ben pek sizin için örnek olamam ama kontrol ettirmek istiyorsanız garantiye yollamanız tavsiyemdir. Asla garantisi devam ediyorken telefoncuya götürmeyin Apple cihazlarını.

Hocam 2. el mi aldınız ve pil sağlınız yüzde kaç acaba ona göre değerlendirme yapılabilir ?

Mobil veride kullanıyorum* olcak

Hocam 2. el mi aldınız ve pil sağlınız yüzde kaç acaba ona göre değerlendirme yapılabilir ?
Telefon yurtdışından geldi pil %100

Arkadaşlar hala tam bi cevap alamadım bi fikri bi önerisi olan yokmu

Ekler

• IMG_0298.png
    IMG_0298.png
    155.1 KB · Hit: 36
Son düzenleme:
Ben bir anormallik göremedim hocam normal gözüküyor yine de içinize sinmiyorsa mutlaka telefoncuya uğrayın derim çünkü yurtdışı telefonlarda parça değişimi çok zor bir ihtimalde olsa olabilir iyi forumlar

Ss alırken kapatmışım kusura bakmayın 3 saat yazıyor
dostum selamlar aynı sorunu bende yasıyorum ilk zamanlar 1 saatte %20 falan gidiyordu sorun cozuldumu devam ediyormu çözüldüyse nasıl çözüldü bilgilendırme yapar mısın

Geri