Neler Yeni

İphone 15 vs Samsung Galaxy S24

Kamera için hangisi

• S24

Oylar: 17 68.0%
  • İphone 15

Oylar: 8 32.0%

• Oy kullanan toplam üye
    25

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
Fırat divitci
Kısa süre s23 kullanmış şuan ip 15 kullanan biri olarak aradaki fark uçurum maalesef.
Tabii ki pro serisi zoom olarak fark yaratıyor ama bütçe meselesi.
Telefonda zoom'u son 1 yılda 1 kere kullanmamışımdır, bu genel olarak da böyle kullanıcılarda.
Aslında zoom'u sürekli farkında olmadan kullanıyorsunuz. Porte çekmek istediğiniz zaman 3x'e geçiyor sonuçta telefon orada s24 ayrı bir kameraya geçip netlik kaybı yaşamazken sizin kameranız sanal zoom atıyor. s23'ü bilmem ama s24'ün iphone 15 gerisinde kalacağını sanmıyorum. Ben s23 ultra kullanıyorum iphone 15 pro maxe sahip bir arkadaşımla kameraları kıyasladığımız zaman diğer arkadaşlarımız benim kameramı daha çok beğenmişti mesela.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
ulaş dursun
Hocam konumuz s8g2 değil ki artık üzerinden neredeyse 2 nesil geçecek olan işlemci kendisi. Ben neden yurtdışı insanıyla aynı telefonu alıp 1.5-2 saat daha az batarya ömrüyle kullanıyorum.
doğru söylüyor snapdragon kullansalar ben de s24 alıcaktım ama vazgeçtim sonra. bariz fark var gen3 le.
Arkadaş bence iPhone 16 alabilir o çok daha iyi onu niye yazmamış bilmiyorum ama iPhone 15 le çok fiyat farkı yok aralarında.

Tessy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. son olarak kamera için 15 mi diyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

doğru söylüyor snapdragon kullansalar ben de s24 alıcaktım ama vazgeçtim sonra. bariz fark var gen3 le.
Arkadaş bence iPhone 16 alabilir o çok daha iyi onu niye yazmamış bilmiyorum ama iPhone 15 le çok fiyat farkı yok aralarında.
benim bütçemi aşıyor 16 o yüzden yazmadım

Golf 4 R32

80+ Silver
Dostlar selam. Şu anda halen Samsung galaxy M21 modelini kullanıyorum. 2020den beri ve değiştirmek istiyorum. Benim için önemli özellik sadece kamera. Kamera bakımından siz iphone 15 mi samsuns s24 mü önerirsiniz tabii bütçe mevzusu ve aradaki fiyat farkı da malum sizin tercihiniz ne olur?
S24

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Dostlar selam. Şu anda halen Samsung galaxy M21 modelini kullanıyorum. 2020den beri ve değiştirmek istiyorum. Benim için önemli özellik sadece kamera. Kamera bakımından siz iphone 15 mi samsuns s24 mü önerirsiniz tabii bütçe mevzusu ve aradaki fiyat farkı da malum sizin tercihiniz ne olur?
s24

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Ensar Polat
Normalde her koşulda Samsung derim fakat video kamerada bariz iPhone daha iyi oyuzden 15 mantıklı olabilir

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
fiyatı da düşününce pro alınmayacaksa s24 , gece çekiminde bir iphone kalitesi göremedim ama iş görecek seviyede , gündüz çekimi zoom ve video konusunda vb fazlasıyla tatmin edici i15 ten aşşağı olduğunu düşünmüyorum , oyun oynamayan biri olarak da şarjı 1.5 gün gidiyor ben s24 tercih ettim şahsen şu anlık fazlasıyla memnunum

PNSHER

80+ Bronze
İkisi de değil. S23 Ultra alın geçin. iphone 15 fiyatına bulunuyor. Elimde hem S23 hem de iPhone 15 pro var. Bu ikisini bile karşılaştırdığımda kameraları bana çok yakın geldi düz 15 daha kötüdür diye tahmin ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında zoom'u sürekli farkında olmadan kullanıyorsunuz. Porte çekmek istediğiniz zaman 3x'e geçiyor sonuçta telefon orada s24 ayrı bir kameraya geçip netlik kaybı yaşamazken sizin kameranız sanal zoom atıyor. s23'ü bilmem ama s24'ün iphone 15 gerisinde kalacağını sanmıyorum. Ben s23 ultra kullanıyorum iphone 15 pro maxe sahip bir arkadaşımla kameraları kıyasladığımız zaman diğer arkadaşlarımız benim kameramı daha çok beğenmişti mesela.
Aynen öyle. Hiç abartmıyorum düz S23 ün kamerası bile neredeyse 15 Pro ayarında. Kamera konusunda iphone ler çok abartılıyor.

Tessy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay
fiyatı da düşününce pro alınmayacaksa s24 , gece çekiminde bir iphone kalitesi göremedim ama iş görecek seviyede , gündüz çekimi zoom ve video konusunda vb fazlasıyla tatmin edici i15 ten aşşağı olduğunu düşünmüyorum , oyun oynamayan biri olarak da şarjı 1.5 gün gidiyor ben s24 tercih ettim şahsen şu anlık fazlasıyla memnunum
gönlümden iphone 15 geçiyor. 4 yıldır eski bir model de olsa samsung m21 kullanıyorum ve açıkçası kamerası çok berbat. İphone'nun kamerası bana kalırsa iphone 7de de 13te de iyiydi yani anladınız beni. Fiyat olarak evet pahalı ama s24 kullanan çevremde de yok şu an canlı olarak kamera performansını göremedim. Benim için önemli olan işlemcisi vs. değil. Dediğim gibi tek şey kamera ve bunun da iphone'da daha iyi olduğunu düşünüyorum internetten bir çok test izledim. Testlerde de bir iphone 15 bir s24 seçilse de. Yine de iphone'dan yana tercihimi kullanacağım sanırım. Ha yine de illa derseniz bence paranı çöpe atma s24 gerçekten iyi ve düzeltmişler kameraları diye o zaman düşünürüm haftalardır kararsızlıktan yoruldum gerçekten.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Qwerty1029384756
S25 serisini bekleyin.

Top Bottom