chainbneww
80+
- Reaksiyon skoru
- 86
geçen ay kendime iphone 15 almıştım herhangi bir problemi yok ablamda 14 pro %88 pil sağlığında bir problemi yok onunda değişmek istiyor sizce mantıklımı
değiştirebilirsin 120hz ve 3 kamera iyi.geçen ay kendime iphone 15 almıştım herhangi bir problemi yok ablamda 14 pro %88 pil sağlığında bir problemi yok onunda değişmek istiyor sizce mantıklımı
Oyun oyanayacaksan mantıklı yoksa mantıksız.geçen ay kendime iphone 15 almıştım herhangi bir problemi yok ablamda 14 pro %88 pil sağlığında bir problemi yok onunda değişmek istiyor sizce mantıklımı
kadın olması ile ne alakası var dostum ablam iyilik olduğu için yapıyor işine yaracaksa değişelim dedi zaten gereksiz yere cinsiyetçilik yapmanın manası yok bence.Ahah women muhtemelen 15'i daha iyi sanıyor
oyun oynamıyorum 120 hz ekran düşündürüyor beniOyun oyanayacaksan mantıklı yoksa mantıksız.
daha iyi kamera (Pro raw gibi seçenekler ek olarak) 120 hz tazeleme hızı gibi + ları var.Oyun oyanayacaksan mantıklı yoksa mantıksız.
ama cihaz yurtdışıyda hatırladığım kadarıyla bu sim kart dışında başka farkı varmıdaha iyi kamera (Pro raw gibi seçenekler ek olarak) 120 hz tazeleme hızı gibi + ları var.
Ben bilmediğinden sandim pardon o zamankadın olması ile ne alakası var dostum ablam iyilik olduğu için yapıyor işine yaracaksa değişelim dedi zaten gereksiz yere cinsiyetçilik yapmanın manası yok bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyun oynamıyorum 120 hz ekran düşündürüyor beni
olum o senin ablan değiştirmek istiyorsa vergeçen ay kendime iphone 15 almıştım herhangi bir problemi yok ablamda 14 pro %88 pil sağlığında bir problemi yok onunda değişmek istiyor sizce mantıklımı
kamerayla işim yok açıcaksı pek fazla oyunda oynamıyorum pil ve hız önemli benim için sadeceModel düşürmeyi hiç önermem ama kamera çok kullanılacaksa 14 Pro'ya geçilebilir. Aralarında 8-9K var, imkan varsa ya da zorlanabiliyorsa kesinlikle 15 Pro alınmalı.
Bro adamın ablasına burada bu tarz ithamlarda bulunman hoş ve doğru değil bence.Ahah women muhtemelen 15'i daha iyi sanıyor
Önceki yazıyı düzenledim. Pil konusunda çok çok bir fark olmaz ama hız olarak 15 öneririm.kamerayla işim yok açıcaksı pek fazla oyunda oynamıyorum pil ve hız önemli benim için sadece