Neler Yeni

🔥İndirim IPhone 16 52.999TL Koşun

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
bunu gördüm paylaşacaktım 3/4 gündür bu fiyat ama ithalatçı garantisi var ve pttavm..

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,316
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Yine bir ceza alma hikayesi

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ertan
iPhone larda ithalatçı garantisi var mıydı yahu ? IMEI işlerini nasıl yapıyor bunlar enteresan

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
ithalatçı garanti*
Mesaj otomatik birleştirildi:

13 den sonra pek bir şey değişmedi 13 de hala alınabilir bence ya da YD 15 pro falan alın 30-40 arasına sonra bir de 7s falan alın icloud ile halledersiniz 8 ay hat ile 4 ay icloud ile gayet makul tek masraf e-sim den fiziksel sime geçişte para vermek çin sürümü alırsanız çift sim geliyodu herhalde.

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
o paraya ultra pc toplanır

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
ithalatçı garanti*
Mesaj otomatik birleştirildi:

13 den sonra pek bir şey değişmedi 13 de hala alınabilir bence ya da YD 15 pro falan alın 30-40 arasına sonra bir de 7s falan alın icloud ile halledersiniz 8 ay hat ile 4 ay icloud ile gayet makul tek masraf e-sim den fiziksel sime geçişte para vermek çin sürümü alırsanız çift sim geliyodu herhalde.
35 e16 pro 40 a 16 pm veriyorlar ama işte bu 8 ayı kısaltabilirler bu ihtimal olmasa bende yd tercih ederdim.

m54b30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
aykan belin
enes özen'e ptt sponsor olmuştu iphonelerin reklamını yapmıştı ürünler yurt dışı arkadaşlar siz olsanız telefonları yıl başında telefon kayıt ücretine zam gelmeden elinizden çıkarmak istemez miydiniz? :d tabi ürünler sıfır orijinal mantıklıysa niye alınmasın.

bende yurtdışı 14pro kullanıyorum 26ya iphone14pro yu aldım 6bin e de işletmiştim büyük zam gelmeden hemen önce 32k ya gelmişti

ürünlerin 1 yıl garantisi gözükmesi hikaye arkadaşlar..
iphonelerin modeline göre değişen seri kodları vardır yurtdışında satışta olan ürünlerin seri numarası ülkemize gelenlerin bir kısmıyla uyuşur ürün yurt dışından da gelse gerçekten 1 sene garantisi olur örnek vereceğim benim telefonum 14pro A2890 modeli Türkiye de gerçekten 1 yıl garantisi mevcut (global mevcut seri no) ama A2892 modelide var mesela 1 yıl onunda ayarlardan garantisi gözüküyor ama yardımcı olunmuyor sahibindene dikkatli bakarsanız bazılarının seri no sunu belirtirler global garantisi olan modeller.
kısace her yurtdışı telefonun sıfır olsa bile garantisi gözüksede yoktur

Son düzenleme:
Top Bottom