Belalı Civciv
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 548
2 adet var sanırım içinde tam anlıyamadım ama iphon 16 sı olan varsa gider gibi duruyor
alıp satılmazmı bu
2 adet var sanırım içinde tam anlıyamadım ama iphon 16 sı olan varsa gider gibi duruyor
Kimde 16+ var ki? Düz 16 olsa olabilirdi
GüzelG
aklını kullanan her iphone kullanıcısındaKimde 16+ var ki? Düz 16 olsa olabilirdi![]()
plus cidden gereksizdi 16 alıyorsun baz 60 hz 6.1 inç 16 plus 5.7 inç ve 10 k mı ne fiyat farkı vardı 16 ile zaten5/10k eklediğinde 16 pro alıyordun ki 6.3 inç ekran ve 120 hz 5x ş saymıyorum bile hatta titanium kasayı daaklını kullanan her iphone kullanıcısında![]()
OLMAZ15 pro maxle aynı boyutmuş olurmu acep
daha büyük ekran, pro'dan da daha büyük batarya, kameraya ihtiyacım yok ve şarjımı düşünmek istemiyorum diyorsan plus senin modelin, 6.1 inch küçücük ekrandan bunaldıysan da senin modelin, daha büyük ekran için ek 20-30k vermene gerek kalmıyor pro max'e mahkum değilsinplus cidden gereksizdi 16 alıyorsun baz 60 hz 6.1 inç 16 plus 5.7 inç ve 10 k mı ne fiyat farkı vardı 16 ile zaten5/10k eklediğinde 16 pro alıyordun ki 6.3 inç ekran ve 120 hz 5x ş saymıyorum bile hatta titanium kasayı da
Apple bile savunmadı şu Plus modelini, başarısız oldu diyip saldı. Gerçi yerine koyduğu Air daha da saçma ama neyse iştedaha büyük ekran, pro'dan da daha büyük batarya, kameraya ihtiyacım yok ve şarjımı düşünmek istemiyorum diyorsan plus senin modelin, 6.1 inch küçücük ekrandan bunaldıysan da senin modelin, daha büyük ekran için ek 20-30k vermene gerek kalmıyor pro max'e mahkum değilsin
2 yılımı verdim bu firmaya, tartışmayalım![]()
15 Plus ve 15 Pro Maxe olur bence, fark varsa da azdır %100 oturmasa da kullanılır hani.15 pro maxle aynı boyutmuş olurmu acep