🔥İndirim Iphone 16 Plus Kırılmaz Cam 26 TL

Saat için aldım da kesmek çok imkanlı olmayabilir

aklını kullanan her iphone kullanıcısında :D
plus cidden gereksizdi 16 alıyorsun baz 60 hz 6.1 inç 16 plus 5.7 inç ve 10 k mı ne fiyat farkı vardı 16 ile zaten5/10k eklediğinde 16 pro alıyordun ki 6.3 inç ekran ve 120 hz 5x ş saymıyorum bile hatta titanium kasayı da

plus cidden gereksizdi 16 alıyorsun baz 60 hz 6.1 inç 16 plus 5.7 inç ve 10 k mı ne fiyat farkı vardı 16 ile zaten5/10k eklediğinde 16 pro alıyordun ki 6.3 inç ekran ve 120 hz 5x ş saymıyorum bile hatta titanium kasayı da
daha büyük ekran, pro'dan da daha büyük batarya, kameraya ihtiyacım yok ve şarjımı düşünmek istemiyorum diyorsan plus senin modelin, 6.1 inch küçücük ekrandan bunaldıysan da senin modelin, daha büyük ekran için ek 20-30k vermene gerek kalmıyor pro max'e mahkum değilsin

2 yılımı verdim bu firmaya, tartışmayalım :D

daha büyük ekran, pro'dan da daha büyük batarya, kameraya ihtiyacım yok ve şarjımı düşünmek istemiyorum diyorsan plus senin modelin, 6.1 inch küçücük ekrandan bunaldıysan da senin modelin, daha büyük ekran için ek 20-30k vermene gerek kalmıyor pro max'e mahkum değilsin

2 yılımı verdim bu firmaya, tartışmayalım :D
Apple bile savunmadı şu Plus modelini, başarısız oldu diyip saldı. Gerçi yerine koyduğu Air daha da saçma ama neyse işte 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 pro maxle aynı boyutmuş olurmu acep
15 Plus ve 15 Pro Maxe olur bence, fark varsa da azdır %100 oturmasa da kullanılır hani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,105
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri