Yardım IPHONE 16 PRO ısınma sorunu

Zeusaqa

80+
Reaksiyon skoru
137
Selamlar,

Yaklaşık 1 haftadır daima kullandığım gibi kullanmama rağmen son zamanlarda telefonda facetime yaparken çok fazla ısındığını farkettim sebebi nedir sizce?

IOS : 18.5

Telefonunuzu hiç bir yerde bıraktığınzı hatırlıyor musunuz 1dk için bile olsa

Nasıl yani anlamadım
Bıraktıysanız virüs bulaşmış olabilir onun için pusuda yatan insanlar var nadir görülür ama değerlendirin derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani anlamadım
Telefonunuzu bir yerde bırakırsanız biri gelir telefona virüslü usbsini takar telefona virüs bulaşır nadir olan bir durum

Sıcaklar başladı normal.

Selamlar,

Yaklaşık 1 haftadır daima kullandığım gibi kullanmama rağmen son zamanlarda telefonda facetime yaparken çok fazla ısındığını farkettim sebebi nedir sizce?

Sogutmasi iyi degil ve havalar isindi zaten. Normal

normal, hiçbir sorun yok kafana takma boş yere

aksini söyleyen arkadaşlara özelden cvmi yollayabilirim :D

iOS 18.5 kaynaklı olabilir bir de havalarda ısınıyor ister istemez oda etkiler.

İOS 18.5 ile alakalı bu bizim bi arkadaşta da böyle bir sorun ar sadece pro modellerde donma ve ısınma sorunu oluyor

Ios 26 betaya ısınır kasar pil biter diye geçmedik durduk yere olana bak ya bir daha iphone da almayacam samsung iyidir babaa

Selamlar,

sıcaklar başladı etkisi var ve iphone telefonlarda pro max dışı genel fazla ısınma sorunu bulunuyor 2016 dan beri 1 defa iphone dışı cihaz kullandım 1.5 sene kadar ondan sonra geri iphoneye döndüm kullanamadım ama kronik sorunlar bulunuyor 15 ler ilk çıktığında şarjda çok ısınma donma kasma yapıyordu 2 ayda anca düzelttiler

Ben normal olduğunu düşünüyorum. Fakat rahatsızsan bir garantiye gönder.

Geri