MattJohn
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
Merhaba arkadaşlar, yeni iPhone 16 Pro Max aldım. Ekran koruyucu almak istiyorum, böyle günlük hayatta darbeye düşmeye dayanıklı, kafamın rahat edeceği sağlam bir şey olsun. Eski telefonumda da buna benzer bir ekran koruyucu kullanıyordum.
Bazı modellerde sağdan soldan bakmaya engel olan hayalet ekran koruyucuları da varmış ancak o özellik benim için şart değil.
Aradığım özellikler;
* Ön kamera kalitesini asla bozmasın.
* Sağlam olsun, ekranı korusun. Ekrana bir şey düşse, çarpsa fln ekran asla hasar görmesin.
* Su ve parmak izi tutmayan modellerden olursa güzel olur, böyle üstüne su fln damlatıyorlar akıp gidiyor ya o şekil.
Ekstralar;
* Kolay kurulum olursa çok güzel olur.
* Bazılarının içinden yanlış takma ihtimaline karşı 2 tane çıkıyor, onlardan olursa da çok güzel olur.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Bazı modellerde sağdan soldan bakmaya engel olan hayalet ekran koruyucuları da varmış ancak o özellik benim için şart değil.
Aradığım özellikler;
* Ön kamera kalitesini asla bozmasın.
* Sağlam olsun, ekranı korusun. Ekrana bir şey düşse, çarpsa fln ekran asla hasar görmesin.
* Su ve parmak izi tutmayan modellerden olursa güzel olur, böyle üstüne su fln damlatıyorlar akıp gidiyor ya o şekil.
Ekstralar;
* Kolay kurulum olursa çok güzel olur.
* Bazılarının içinden yanlış takma ihtimaline karşı 2 tane çıkıyor, onlardan olursa da çok güzel olur.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Son düzenleme: