Neler Yeni

Iphone 16 pro mu Samsung S25 Plus mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ktm
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bi 5 senedir Oppo A72 kullanıcısıyım. Ve telefon yavaş yavaş ömrünü tamamlamaya başlıyor. Yeni bir telefon almak istiyorum fakat çok kararsız bir insan olduğumdan bir türlü seçemedim. Samsung S25 Plus beni çok etkiledi ve aklımın bi ucunda o var. Bir yandanda Iphone 16 pro var. Fakat ben gün içerisinde yoğun bir şekilde telefon kullanıyorum ve 16 pro bu yüzden beni korkutuyor. Sürekli şarja takma veya Powerbank le gezmek istemiyorum. İki telefonunda karşılaştırmalarına baktım ve pil olarak Samsung beni daha fazla tatmin etti. Neden 25 Ultra değil diyen arkadaşlara. 25 Ultranın şekli ve tasarımı pek hoşuma gitmediğindan 25 Plus tercih ediyorum. 25 plus un pil ve performansı beni çok etkiledi fakat beynimin bir yanıda iphone al diyor sürekli. Sizce nasıl bir tercih yapmalıyım?

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
kaanzi
İlgilendiği Kategoriler
Laptoplar
2sinin de özellikleri neredeyse aynı ama f/p olarak s25 plus bin basar

Mr8ilgin

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,829
İsim
Yavuz
S25 al geri kalanı altına yatır 😀

ANYA

80+ Bronze
ikisine güzel hangi arayüzü seviyorsan ona göre seç, senin dediğine göre s25 plus, hava atmak istiyorsan iphone.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Kadir
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bi 5 senedir Oppo A72 kullanıcısıyım. Ve telefon yavaş yavaş ömrünü tamamlamaya başlıyor. Yeni bir telefon almak istiyorum fakat çok kararsız bir insan olduğumdan bir türlü seçemedim. Samsung S25 Plus beni çok etkiledi ve aklımın bi ucunda o var. Bir yandanda Iphone 16 pro var. Fakat ben gün içerisinde yoğun bir şekilde telefon kullanıyorum ve 16 pro bu yüzden beni korkutuyor. Sürekli şarja takma veya Powerbank le gezmek istemiyorum. İki telefonunda karşılaştırmalarına baktım ve pil olarak Samsung beni daha fazla tatmin etti. Neden 25 Ultra değil diyen arkadaşlara. 25 Ultranın şekli ve tasarımı pek hoşuma gitmediğindan 25 Plus tercih ediyorum. 25 plus un pil ve performansı beni çok etkiledi fakat beynimin bir yanıda iphone al diyor sürekli. Sizce nasıl bir tercih yapmalıyım?
oyun oynuyorsan iphone normal günlük kullanacaksan samsung samsung da oyunda iyi ama iphone kadar iyi olamaz oyun konusunda eğer içerik filan üretiyorsan youtube ye filan direk iphone al geç

soru değildi
S25+

MoonWalk

80+ Silver
Pil ömrü de önemli olduğundan S25+ daha iyi olur. QHD ekranıyla bile benzer süreleri verebilir belki, FHD ekranla da daha uzun süreler verecektir.

Top Bottom