IPhone 16 pro mu Samsung s25 plus mı

Reaksiyon skoru
19
Bütçe
100000
iPhone 11 kullanıyorum yurtdışına gidicem. Yurt dışından telefon alıcam ama hangisini veya ne almalıyım? Önem verdiğim şeyler kamera , tasarım ve yapay zeka.
Fotoğrsf olarak hangisi daha iyi bilemedim. Ikiside çok iyi duruyor.
Tasarımlarını seviyorum. Bu diğer android telefonlarda kamera yuvarlak tasarım hiç haz edemiyorum. Yapay zeka da Samsung aliyor. Videoları websiteleri özetlemesi veya canlı çeviri aşırı güzel şeyler bunlar. iPhone da bişi yok ayrı etten Türkçe bile desteklemiyor. Hangi telefonu neden almalıyım?

iPhone 11 kullanıyorum yurtdışına gidicem. Yurt dışından telefon alıcam ama hangisini veya ne almalıyım? Önem verdiğim şeyler kamera , tasarım ve yapay zeka.
Tasarımlarını seviyorum. Bu diğer android telefonlarda kamera yuvarlak tasarım hiç haz edemiyorum. Yapay zeka da Samsung aliyor. Videoları websiteleri özetlemesi veya canlı çeviri aşırı güzel şeyler bunlar. iPhone da bişi yok ayrı etten Türkçe bile desteklemiyor. Hangi telefonu neden almalıyım?
24 ultra al?

S25 Plus

s25+ almalısın çünkü ;
daha iyi cpu
daha iyi ram
daha iyi çözünürlük
daha iyi batarya (dağlar kadar fark yok sanırım)
daha iyi soğutma performansı
daha iyi çoklu çekirdek performansı
bence yeterli s25+ almak için.
iphone 16 pro + ları ;
daha iyi gpu
daha iyi story atarsın sanırım xd

Geri