Gurkanpiro
80+ Platinum
o ıyıyerel fiyatlandırması var en azından
o ıyıyerel fiyatlandırması var en azından
Samsung' un yaptığı fiyatlandırmayı yapan başka firma yok 15 pro dan pahalı cihazı %30-40 ucuza veriyor 15 prodan.samsung yerlı ve mıllı degılkı
o konuda haklısınız ama arkadas yerlı ve mıllı dedı ona cevap verdimYani 60hz en pahalı telefon 87999 TL mi olacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung' un yaptığı fiyatlandırmayı yapan başka firma yok 15 pro dan pahalı cihazı %30-40 ucuza veriyor 15 prodan.
almayın kardeşim kapı gibi samsun var yerli ve milli.
samsung yerlı ve mıllı degılkı
bu adam niye boyle sjkdnfghjksvhjksf
İphone 16 pro max (1 TB) = böyle sana işte yaklaşık 240 bine gelir çok büyük para değil abartmayın hepi topu 12 ayda alır asgari ücretli birisi ama temel ihtiyaçalar yokLANSMAN 9 EYLÜL'DE OLABİLİR
Bir yabancı kaynakta yer alan habere göre Apple'ın, bu yılki lansmanını 9 Eylül tarihinde yapacağı iddia edilirken Türkiye'de milyonlarca iPhone kullancısı da merakla yeni gelecek serideki telefonları bekliyor.
TAHMİNİ FİYAT LİSTESİ ORTAYA ÇIKTI
iPhone 16 serisinin tahmini Türkiye satış fiyatları ortaya çıktı. Webtekno tarafından servis edilen listeye göre iPhone 16 (128 GB) versiyonunun 63 bin 999 TL'den satılması beklenirken diğer modellerin tahmini fiyatları ise şöyle oluştu;
Alıntıyı görüntüle
Ben de öyle düşünüyorum, iPhone almaktansa mis gibi S23 Ultra aldım on numara1 bize 2 hükümete ama iphone yine değmez o fiyatlara 20k'ya poco f6 aldım canavar kamera isteyenler xiaomi ultra serisi veya samsung s23 ultra s24 ultra bakabilir diyafram açıkları iphonelara göre daha düşük ve resimler videolar daha net güvenlik için isteyenlere cevabım şu siz açık vermediğiniz sürece bilgileriniz güvende
EvetBen de öyle düşünüyorum, iPhone almaktansa mis gibi S23 Ultra aldım on numara
Artık söverim yaa agaa :sdda NVIDIA'nın 8GB sevdasından farksıziPhone 16 için yine 60 Hz ekranla gelecek deniyordu bir ara. 70 bin TL verip 60 Hz telefon almak fantastik olurdu.