IPhone 16 vs iPhone 17e

TR fiyatı konusunda sizinle hemfikirim maalesef kendimizle birlikte başkasına da aynı telefondan alıyoruz. Şahsen 16e bana da yetiyor geniş açı aramadığımdan dolayı fp olarak apple sınıfında güzel bi telefon olduğu kanaatindeyim. Ancak 17e geçmeye değer mi eğer ekran 120hz ve dinamik ada olsaydı kesin geçerdim ama ekranlar aynı kameralar bataryalar her şey aynı tek fark magsafe var ve işlemci daha iyi değer mi bence değmez.
ekran 90hz dahi olsa geçerdim sanırım, bazıları hissetmediğini söylüyor ama yazıları kaydırırken falan çok belli, belki 50 yıl öncesinin teknolojii sallıyorum, 18e'de de geleceğini sanmıyorum. burada 16e de iyi bir geçenek olabilir gene yaklaşık 15 bin daha ucuza ve eğer magesafe ve o kadar depolama gerekmıyorsa.... Ancak a18'in ios 26'daki performansı ile ios 18'deki performansı aynı olmayabilir, ben ios 26'dan nefret ettiğim için hiç güncellemeyi düşünmüyorum.

17e için bence beklemek daha iyi yeni alacaklar için, geçen sene 16e sanırım 45 bin gibi çıkmıştı ama ucuzlamıştı.

17e 128 gb olsaydı veya 256 gb olup dinamik adalı olsaydı alınabilirdi
17e almak yerine az daha bütçe artırıp düz 17 almak en iyisi :D
eğer bir seçenekse işte o zaman 17 tartışmasız tek seçenektir. :)

ekran 90hz dahi olsa geçerdim sanırım, bazıları hissetmediğini söylüyor ama yazıları kaydırırken falan çok belli, belki 50 yıl öncesinin teknolojii sallıyorum, 18e'de de geleceğini sanmıyorum. burada 16e de iyi bir geçenek olabilir gene yaklaşık 15 bin daha ucuza ve eğer magesafe ve o kadar depolama gerekmıyorsa.... Ancak a18'in ios 26'daki performansı ile ios 18'deki performansı aynı olmayabilir, ben ios 26'dan nefret ettiğim için hiç güncellemeyi düşünmüyorum.

17e için bence beklemek daha iyi yeni alacaklar için, geçen sene 16e sanırım 45 bin gibi çıkmıştı ama ucuzlamıştı.

eğer bir seçenekse işte o zaman 17 tartışmasız tek seçenektir. :)
Pro modellerin ekranı bile 80-90Hz civarı çalışıyor zaten genelde 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,056
Üyeler
189,964
Son üye
warwickustası
Geri